writing-img

MOJ PARTNER JE ŽE 50

clock-img

03.12.2006, 18:32

clock-img

Nila

pencil-img

42

Včeraj sem bila prvič z vami, danes pa naj vam zaupam kaj me skrbi.Moj partner je starejši od mene 19 let.Jaz pa sem stara 34. Lani sem operirala pregrado na maternici in ginekologinja mi je po kasnejšem pregledu zagotovila da sem readyuser posted image Eno leto nisem nič mislila na to da bi imela otroka, pazila ne na datume nič. Malo pa me žre kaj če je z mojim kaj narobe. jutri gre po napotn. za spermiogram. Kot otrok je prebolel mumps a mislite da je kaj narobeuser posted image

clock-img

03.12.2006, 18:38

clock-img

Anonimen

lepo da si se odločila za otroka in nočem te nič prestrašit, vendar moj bratranec je kot otrok prebolel mumps in zdravnik je rekel da zaradi tega njegova žena ne more zanosit, tko da kr počakajta na izvide pa upam da bo vse ok.

clock-img

03.12.2006, 18:50

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Nila
Jaz ti iz srca želim,da se vse stvari uredijo tako,da bosta kmalu zagledala user posted image .Bodita pogumna in močna in vstrajajta do konca!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

03.12.2006, 23:11

clock-img

GATA

pencil-img

550

Nila dobrodošla na RR user posted image , pa vso srečo želim obema.

clock-img

04.12.2006, 13:44

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

Ja, mumps zna bit za fantke nevaren, ker lahko privede do neplodnosti. Počakajta do spermiogarama pa bosta potem videla. Upam, da bo vse OK!

clock-img

04.12.2006, 14:28

clock-img

Anonimen

Pozdravljena!
Jaz jih imam 35, moj partner pa 41. Otrok še nimava. Moj je tudi v otroštvu prebolel mumps...zato se je odločil iti na spermiogram....test je pokazal, da je vse OK z njim....tako, da ne obupuj.....midva sedaj delava na bebici šele tretji mesec...žal se še ni nič prjelo....O sem imela teden dni nazaj....zdaj pa lahko le še čakam ali bo M ali ne bo. Sicer pa imam tudi jaz pri G ta teden pregled, če je z mano vse ok. Ultrazvok je bil OK. Držim pesti.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem