writing-img

MURA 3 IN 4

clock-img

26.09.2007, 10:52

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Na tržišču je nov voziček od maxi cosi Mura 3 in Mura 4. Tri in štirikolesnik.user posted image
Se ga našla na sončku.
No mi voziček že imamo, samo še čakamo dan D.

clock-img

26.09.2007, 19:04

clock-img

Anonimen

A ni to terenski Buzz?

clock-img

26.09.2007, 21:15

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi je zelo všeč!!user posted image
Malo manj pa mi je všeč, da ima spet tak sedežni del kot Buzz, kjer nogice štrlijo v zrak, če se otroka poleži...user posted image  (vsaj tako je videti na sliki).

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

27.09.2007, 11:31

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Hm, zanimivo.
Vidim pa, da imajo novo kolekcijo Quinny Speedi 2008.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2007, 10:04

clock-img

Mamathea

pencil-img

444

Lepo pozdravljeni
Tudi sama sem zelo zainteresirana za Maxi cosi Mura 4,zanima me kje ste ga ze dobili tako hitro?, V Sloveniji sem povsod spra[evala, pa se ga zaenkrat se ne da dobiti, vsaj se kaksen teden ne. A je ta vozicek res strasansko tezki? Mi je v BC prodajalka rekla, da ima skupaj s sportnim sedezem ta vozicek kar 20 kg, nekako ne verjameme, zato pa spraseujem. Hvala za odgovor ze vnaprej. Srecen porod in veliko lepega z novo bebico.

clock-img

07.10.2007, 10:10

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Zdajle sem obrnila celotno stran maxi cosi, pa je voziček res ZELO ZELO Lep, ampak specifikacije pa res ne najdem. Tako da je čist možno, da je težek. Čeprav jaz imam Quinny 3xl comfort, pa tut vsi pravijo, kok je težek s 14kg, pa mi ga kamot furamo...in zlagamo. in prenašamouser posted image

clock-img

07.10.2007, 10:12

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

evo, edinole tale navodila sem našla, če ktera se želi bolj poglabljat v zadevo, si jih lahko prebere TUKAJ

Drugače sem pa videla, da je kompatibilen z Footmuf košaro.

clock-img

09.10.2007, 15:37

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Luškan voziček. Na sliki sploh ne zgleda tak lepo, ampak sem na soncek.si videla video in je lepši kot na sliki user posted image Tista navodila, ki jih je l_p prilepla pa pravijo, da:
- ni primeren za novorojenčka
- je kompatibilen s košaro (predvidevam da z dreamy) in maxi cosi avtosedežem
- ima tudi sončno strehico, ki je na sliki ni
- sedež se da obrniti v obe smeri, kakšen je največji možni naklon ne piše
- opora za nogice ima 2 položaja
- o teži ni podatka

Je pa zadeva če računam, da je zraven treba nabaviti še košaro kr fino draga. Škoda, ker mi je po dolgem času spet en voz všeč (mura 4). Mogoče ga pa še pocenijo do tačas, ko ga bom rabla user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

09.10.2007, 15:59

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

Tudi sama sem zelo zainteresirana za Maxi cosi Mura 4,zanima me kje ste ga ze dobili tako hitro?, V Sloveniji sem povsod spra[evala, pa se ga zaenkrat se ne da dobiti, vsaj se kaksen teden ne.

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

imajo ga v spletni trgovini -   www.soncek.si

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem