writing-img

Mačke

clock-img

01.04.2012, 12:20

clock-img

muco

pencil-img

1424

Ima morda kdo kakšen nasvet, kako preprečiti mačkam, da ne bi brskale in kopale po vrtu in uničile ravnokar naflancano solato, ..... user posted image user posted image
Sicer jih nisem videl, sumim pa dve domači mački, lahko da sta imeli tudi pomoč iz soseščine ampak ..... na njivi je ... masaker ! user posted image user posted image

clock-img

01.04.2012, 12:54

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

ok..... ne vem.... kaj pa sosedove kure????     vse mi zbrskajo.    pri nas sicer še ni masaker...... bo pa. dobesedni. kmalu.user posted image

in to ne zelenjavni, ampak mesni!

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 1.4.2012 12:57:43 >

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

01.04.2012, 13:13

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

glede kokoši se spomnim še iz otroštva, da je mama zadevo rešila tako, da je ko je kaj novega posadila čez dala veje ( trnove) in so sosedove kure potem to na miru pustile. kasnje smo zelenjavni vrt ogradili. no zdaj pa sosedje nimajo več kokoši, ki bi se prosto sprehajale.

za "mačke" pa tud jaz ne poznam rešitve. nam so lani v peskovnik hodile zato smo letos kupili pokritega.

clock-img

01.04.2012, 14:59

clock-img

roladica

pencil-img

310

Jaz uporabljam mrežo proti pticam, takšno, kot jo imajo za sadno drevje pokriti. Uporabljam jo pa zato ker mi ptice pojejo jagode, vse ostalo pa srne.

clock-img

02.04.2012, 09:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.04.2012, 15:34

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

kupiš si psa user posted image

No, odkar imamo pse, pa čeprav niso zunaj, nimamo več težav z mačkami po dvorišču, prej pa vse posrano. Očitno jih vonj pasjega urina odganja ali kaj.

clock-img

02.04.2012, 17:36

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ne bo dosti pomagalo, te današnje mačke...user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=AhkuD54VdJ0

clock-img

02.04.2012, 20:47

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

No, odkar imamo pse, pa čeprav niso zunaj, nimamo več težav z mačkami po dvorišču, prej pa vse posrano. Očitno jih vonj pasjega urina odganja ali kaj.

mi imamo tudi psa pa mačke vseeno hodijo. se mi zdi da tud psi in mačke niso več to kar so včasih biliuser posted image

clock-img

03.04.2012, 09:10

clock-img

limonca*

pencil-img

452

Imam psa, pa nam sosedovi mački še vedno ščijejo po fasadi. user posted image user posted image

clock-img

03.04.2012, 11:47

clock-img

KATI321

pencil-img

178

Kaj pa če grede prekriješ s kovertanom?

clock-img

05.04.2012, 21:47

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: KATI321

Kaj pa če grede prekriješ s kovertanom?

To sem tudi storil in .... zaenkrat user posted image user posted image

....samo dežja ni od nikoder ! Kar niso mačke zje.... bo pa suša . user posted image user posted image

clock-img

08.04.2012, 08:57

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Jaz sem tudi dala čez veje in to zelo na gosto, samo imam majen vrtiček. In pomaga. Vsake toliko jih moram popravi. Pomaga pa tudi, da je zemlja mokra. Naša mačka na mokro zemljo nikoli ne bo šla orat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem