writing-img

Madeži po telesu zaradi potenja?

clock-img

15.02.2008, 20:42

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Danes je moj 6 mesečni sin zaspal na obisku, kjer so imeli v sobi skoraj 27 stopinj. In ko se je zbudil, sem videla, da je bil ves prepoten (imel je moker spodnji body in puloverček). Ko sem ga prej umivala, sem opazila, da je imel po telesu - spredaj po prstnem košu, trebuščku in zadaj po hrbtu ter malo tudi po nogah neke rdeče fleke-madeže, vmes je bilo malo mozoljčkov (po nogah).
Ali bi to lahko bilo tudi zaradi potenja, ali je mogoča reakcija na hrano, ki jo je danes jedel? Ali ima katera podobno izkušnjo? Hvala, lp.

clock-img

15.02.2008, 21:55

clock-img

rožica81

pencil-img

774

Moj sin dobi rdeče flekce zadaj po vratu, če mu je preveč vroče (izginejo pa kar hitro). Glede na to, da je bil tvoj ves moker, je verjetno res od tega. Bodi pa še pozorna pri prehrani, saj veš, lahko je tudi od tega. Jutri bo bolje user posted image

clock-img

15.02.2008, 22:05

clock-img

jaša2

pencil-img

658

tud naša ima na zatilju vedno rdeče flekece, ko ji je vroče. malo opazuj tud, če sta jedla kaj novega, da bi mogoč bla kdaj kaka reakcija na določeno hrano.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

15.02.2008, 22:54

clock-img

december06

pencil-img

624

IZVIRNO SPOROČILO: jaša2

tud naša ima na zatilju vedno rdeče flekece, ko ji je vroče. malo opazuj tud, če sta jedla kaj novega, da bi mogoč bla kdaj kaka reakcija na določeno hrano.

bi rekla enako

clock-img

16.02.2008, 16:41

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

Pomoje tudi od tega,ker mu je prevroče.
Moj sinček je tudi ves flekast,no sem pediatrinjo vprašala,če zaradi tega,ker sem ga preveč oblekla,pa je odgovorila ,da ne,in naju napotila h alergologu(sum na KM),je pa res da flekci niso hitro izginili.No,če so pri vas hitro izginili,ni panike,če pa flekci ne izginejo,je pa možna kakšna alergija,in bi na tvojem mestu stopila do pediatra.
Lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem