writing-img

Magnesol

clock-img

08.04.2009, 08:23

clock-img

LERO

pencil-img

828

Že od tretjega meseca moram piti magnesol. Ker lekarna ni vedno odprta, so mi prinesli magnezij kar iz trgovine. Tableta ima enako količino magnezija kot krkin magnesol.

A še katera pije kak drug magnezij?

clock-img

08.04.2009, 08:30

clock-img

anika87

pencil-img

767

Jaz pijem Donat Mg, ne redno, ko se spomnim, ima pa tudi magnezija.
Sem pa lani v prejšnji nosečnosti pila Magnesol po AC.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

08.04.2009, 09:25

clock-img

tia12

pencil-img

883

IZVIRNO SPOROČILO: LERO

Že od tretjega meseca moram piti magnesol. Ker lekarna ni vedno odprta, so mi prinesli magnezij kar iz trgovine. Tableta ima enako količino magnezija kot krkin magnesol.

A še katera pije kak drug magnezij?

Jaz bi raje pila Magnesol, kot pa tiste iz trgovine. Zakaj si pa ne nabaviš večje količine, da bo zadostovala za dalj časa??

TAJ - 10.4.2009

clock-img

08.04.2009, 13:10

clock-img

kalypso

pencil-img

354

Jaz magnesola ne morem spravit dol, pijem Fidimag 1x na dan (to je kot da bi vzela 2x magnesol) je boljšega okusa, malo kisel, kot limonada, pa donat.

clock-img

08.04.2009, 14:34

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Raje kupi v trgovini Donat, je bolje kot pa ti umetni vitamini in minerali.

clock-img

08.04.2009, 16:55

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Jaz magnesola ne morem spravit dol, pijem Fidimag 1x na dan (to je kot da bi vzela 2x magnesol) je boljšega okusa, malo kisel, kot limonada, pa donat.

Tudi jaz sem tega pilauser posted image

clock-img

14.04.2009, 14:48

clock-img

Ella123

pencil-img

35

Pijem Donat, ima še druge minerale, ne le magnezij

clock-img

14.04.2009, 16:50

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Meni je grozil prezgodnji porod, ko sem v 22t pristala v P, zato sem spila ogromno magnezija.

V lekarni sem vprašala, če moram nujno piti ravno Magnesol, pa mi je odgovorila, da je popolnoma vseeno katere magnezijeve tablete pijem, samo treba je pač potem prilagodit količino (mg).

[Spiti sem morala 3 Magnesole na dan (kar je znašalo 450g), tablete, ki sem jih kupila v trgovini pa so imele ena po 200g, zato sem pač mogla količino spremeniti.] 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem