writing-img

Malancani

clock-img

22.08.2009, 12:45

clock-img

sabina1345

pencil-img

65

Kdaj se lahko uvedejo in kako jih naj pripravim??

clock-img

22.08.2009, 14:18

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

To pa tudi mene zanima. Pripravla mu bom pa tako, da mu ga na olju skupaj z bučko prepražim ali pa na žaru.

clock-img

22.08.2009, 14:20

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Se ne spomnim točko, nekje po 9.mesecu sem jih dala, ko je že je del goveje meso in pelate in se celo spomnim, da sem jih prvič polnila.

clock-img

22.08.2009, 18:56

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Moj jih je že jedel, in sicer sem jih dala v zelenjavno juho. Zakaj pa jih ne bi smeli že takoj ob uvajanju GH?

clock-img

22.08.2009, 19:51

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Moj jih je že jedel, in sicer sem jih dala v zelenjavno juho. Zakaj pa jih ne bi smeli že takoj ob uvajanju GH?

Jaz jih nisem upala, ker napenjajo, so razhudniki. Zdaj pa mu bom že uturla, bomo videli kaj bo reklo njegovo črevesje.

clock-img

23.08.2009, 07:39

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Jaz jih nisem upala, ker napenjajo, so razhudniki. Zdaj pa mu bom že uturla, bomo videli kaj bo reklo njegovo črevesje.

No, tega pa nisem vedela. Ampak našemu malčku ni bilo nič, je pa res, da jih v juho nisem dala prav veliko, saj je še druga zelenjava notri.

clock-img

23.08.2009, 12:32

clock-img

Abra

pencil-img

2567

To sem se jaz tudi že spraševala, mislim pa, da ni dobro preveč zgodaj ravno zaradi napenjanja. Pa ravno tega ni na seznamu patronažne user posted image Paradajzov pa skoraj do leta ne. Jih bom pa najbrž kar zdušila in kasneje dodala malo oljčnega olja, kot pri ostali zelenjavi. Al pa kar po grško, še v olupku popekla in pol sredico zmečkala in začinila.

clock-img

24.08.2009, 17:01

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

malancane sem prepražla skupaj z bučko, korenčkom in piščancem, podušila, dodala riž in vodo ter naredila kao neko zelenjavno rižoto. je zmazal kot velik. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem