writing-img

Mali je pojedel pasji briket

clock-img

05.05.2005, 13:45

clock-img

Anonimen

Ja, čudno se sliši in mogoče si mislite, da sem nepazljiva, ampak Filip je nekje našel pasji briketec (čisto majčken-manjši od graha) in še preden sem zavpila "Neeee" in pritekla do njega, ga je že veselo pojedel :((:((:(( Mislite, da bo to kaj narobe?:zmeden::zmeden::zmeden:
Pojma nimam, kje ga je našel, oz. možnost je, saj je vendar pes pri hiši, vendar je skorajda nemogoče, da bi bil briket v tej sobi. :zmeden: Edino, če je psička prenašala brikete in jih ni pojedla.:zmeden2:
Pa vsak dan presesam stanovanje-pred 1 uro sem sesala in sem lih tisti briket prejle spustila,:grrr::grrr: al kaj:zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

05.05.2005, 13:47

clock-img

Anonimen

Brez skrbi, če ga je pogoltnil in se mu ni zataknil ne bo nič narobe. Saj za kužke ne dajejo strupa v brikete. Mogoče mu bo pa koristil, k ima sigurno cel kup vitaminčkov notr.

Brez skrbi.

clock-img

05.05.2005, 13:47

clock-img

Anonimen

Verjemi, da ni - moj nečak je pri letu in pol pomotoma vzel pasjo čokolado in je pojedel celo rebro preden smo ugotovili. Pa je sedaj zdrav 15-letnik!

clock-img

05.05.2005, 13:48

clock-img

Anonimen

Oh, koliko jih je Tibor že pojedel;)!

clock-img

05.05.2005, 13:49

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

:)- Kristina, po moje bo še vse kaj bolj čudnega in gnusnega v usta dal! Meni so iz ust vlekli tudi kakega polža lazarja (BLJAK BLJAK BLJAK), pa sem še vedno živa.

clock-img

05.05.2005, 13:49

clock-img

mtd

pencil-img

767

hoj, jaz tudi mislim, da ni hudega. sej je bil samo 1 pa še majhno so,
vse bo ok po mojem
kužki pa tud menda jejo in rabijo podobne snovi kot ljudje.

lp in cmoook za malega filipka od samota:kuza::hudicek:

clock-img

05.05.2005, 13:51

clock-img

Anonimen

Ja - moja kolegica je recimo jedla kurje drekece - je rekla, da so tortice...:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

05.05.2005, 14:06

clock-img

neja

pencil-img

764

Hmmm......veš koliko pasjih briketov je že pojedla moja pupsi? Verjetno že za celo vrečo :)-:)-:)-:)-:)-........pa ne samo to, ko dobita naša princa konzervo, se je že tudi s tem basala. Bljak, bljak pa še enkrat bljak, ampak kaj morem, če pa za trenutek pozabim, da psa jesta, tamala pa hitro zraven in ham.

No, jaz se več ne sekiram, čeglih jo kregam, ko to dela, ampak dlodpvedat še ji ne morem. Bo že sama enkrat skapirala, da je druga hrana bolj okusna:):):)

LP:)

clock-img

05.05.2005, 14:19

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Uf, moja jih je že tudi kar nekaj pojedla :)- Ponavadi vsakič iz nove vrečke enega "sproba", če so dobri, da ne bi bogi :kuza: dobil kakšne nagravžne :zmeden::)-

Zadnjič sem psički kupila ene fajn dišeče "pasje" palčke in sem rekla hčerki, naj ji eno da. Ko pa pogledam čez pol minute, vidim otroka, kako veselo žveči, pes pa milo gleda... :ups:

Ne bo hudega ;)

clock-img

05.05.2005, 14:21

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Ne skrbi.Ko sem bila mala, sem padla v luknjo z gnojšnico(al kak se temu reče) čez glavo, pri 5 letih pa sem naredila požirek mazila proti srbečici (garjam) za psa - pristala na črpanju v bolnici - pa sem čist normalna še vedno.:)-:)-

clock-img

05.05.2005, 14:25

clock-img

ciciban

pencil-img

320

PiaM-pa mas potrdilo....:)-:)-:)-

clock-img

05.05.2005, 14:27

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Ga še iščem, pa ne najdem:zmeden2:
:)-

clock-img

05.05.2005, 14:29

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Ma ti se kr zlaz,da ga mas,kdo bo pa vedu!:)-:)-:)-

clock-img

05.05.2005, 14:31

clock-img

zoya_

pencil-img

703

Kristina, po moje mu v riti ne bo ostal :)-

clock-img

05.05.2005, 16:38

clock-img

Anonimen

Kristina, če jutri ne bo lajal ali dvigal noge ob posteljo, potem ni hudega
:)-

clock-img

05.05.2005, 17:10

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

:)-:)-:)- Meta.

clock-img

05.05.2005, 17:15

clock-img

san

pencil-img

4176

nas mali je pa macji piskotek popapacal, pa ni bilo nic hudega.
no sedaj sem ga navadila da vsako jutro sam pospravi posodico s piskotki in macjo hrano na omaro in potem se zvecer ko mucka poje in nekako je dojel da je tisto njena hrana, on pa ima svojo.

lp s :)

clock-img

05.05.2005, 17:28

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Meta. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Pa sem se nasmejala....:bravo::bravo:

:sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

05.05.2005, 21:49

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Od kolega mala je ful oboževala pasje brikete če je bila le prilika si jih je tlačila v usta in papcala. Bila je tako hitra, da preden si ti sploh registriral jih je že celo pest pojedla. Pa ji čist nič ne fali, tut lajat ni začela:)-

clock-img

05.05.2005, 22:06

clock-img

Anonimen

O, madona:)-

clock-img

06.05.2005, 15:19

clock-img

Anonimen

Sem opazovala danes Filipa. Laja ne,:)- po štirih sicer hodi, ampak to mu je oproščeno:)-, obnaša se normalno, le driskal je včeraj - možno da od tistega briketa, možno pa da od mojega kosila, ki je blo včeraj zanič, kot ne vem kaj :zmeden2:
Kakorkoli že...sem se tud jaz nasmejala ob vaših dogodivščinah :)-

clock-img

06.05.2005, 15:40

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:)-:)-:)- Hudo,Kristina,sej bo pokakal...
Če je Seven preživela k je svoji mami celo ogrlico pojedla,bo tvoj Filip tud!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem