writing-img

Mali pošilja lupčke

clock-img

21.12.2007, 00:31

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Ko sva šla danes iz vrtca je eni punci iz iste skupine pošiljal lupčka, tista punca je bila pa ves čas ko sva se preoblačila okoli njegauser posted image user posted image pa ga klicala,... madona dobila tak občutek kot da sem šla kakšnega najstnika iskat ne pa 6-letnega otroka user posted image Tiste, ki imajo starejše otroke, ali so to tudi počeli? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

21.12.2007, 00:33

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image  joj kaj ti se vsega ne ves.. user posted image user posted image

clock-img

21.12.2007, 07:48

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Naši se to dogaja pri 3 letih.user posted image  Ji pošiljajo lubčke, ona ga da pa konkretno enemu fantku na usta.user posted image  Sta se zadnjič lovila po garderobi, ko je moral pa fantek it, pa naša za njim in mu kljub manjšemu upiranju kar enga dala. Sta bila luštna. Sva se obe z njegovo mamo smejali.

clock-img

21.12.2007, 07:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pride še faza, ko se bosta tak lubčkala, da ju narazen ne boš dobila user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.12.2007, 08:08

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ma neee mi s tem nouser posted image  sm misla da do tega ne bo prišlo še ene 10 letuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

21.12.2007, 08:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kaki 10 let. Čez  cca 6 let bo že hotel na randi - ampak takrat ne bo več v tvoji prisotnosti pošiljal lubčkov user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.12.2007, 08:31

clock-img

karmy

pencil-img

2530

a je to tud nas tok razganjalo? user posted image  al samo te express rastoče otroke?user posted image

clock-img

21.12.2007, 09:30

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

a je to tud nas tok razganjalo? al samo te express rastoče otroke?

Ne, nas še ni, pač pa bo naše. user posted image

clock-img

21.12.2007, 20:24

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Moj sin iam pri 5 letih  za sabo trileten "zakon" - tako dolgo sta bila z eno punčko par. Zdaj ej pa ona šla v šolo in ravno ta mesec sem od sina zvedela, da si ej našla drugega in da njega ne mara več. Sin si je že našel drugo ženo user posted image

clock-img

21.12.2007, 20:44

clock-img

karmy

pencil-img

2530

user posted image user posted image Ma ne moreš no...žena? kdo si je izmislu ta izraz?

clock-img

21.12.2007, 20:48

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

user posted image ...karmy kar navadi se!
Moji mulčki in mulčke na bazenu, v šolah plavanja, se tudi lupčkajo, pa dva sta tudi "poročena" že iz vrtca...pa ko enega od njiju ni, druge božata po ličkih.... Včasih se kar narežim njihovim izjavam...so pa to od 4 do 6 letniki.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

21.12.2007, 20:55

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

user posted image user posted image Ma ne moreš no...žena? kdo si je izmislu ta izraz?

Kaj pa ej narobe z njim? Njegov oče in jaz sva mož in žena in ta izraza povezuje z ljubeznijo in naklonjenjostjo. Meni je všeč. user posted image o

clock-img

21.12.2007, 20:58

clock-img

Anonimen

Moj 2,5 letnik je danes, ko sem prišla ponj rekel:

"Sem povedal Uli."
"Kaj pa?"
"Rad te imam sem rekel."

Tolk o tem user posted image

clock-img

21.12.2007, 20:58

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ne na splošno mož in žena, samo to med malimi otroci da jih kar poročate med sabo... še malo pa jih boste učile kako se sexauser posted image user posted image user posted image ja vem da bi se mogla navadit na to, samo se nekako na to misel nikakor ne morem. Kje so časi ko so fantje sovražili punce do cca. 14 leta ko so jim začeli hormoni delat user posted image

clock-img

21.12.2007, 21:01

clock-img

Anonimen

Kje so časi ko so fantje sovražili punce do cca. 14 leta ko so jim začeli hormoni delat

oooo tudi to še pride user posted image

clock-img

21.12.2007, 21:07

clock-img

karmy

pencil-img

2530

no torej ta predhodna doba ne sme obstajatuser posted image kaj se to praviuser posted image user posted image

clock-img

21.12.2007, 21:42

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

še malo pa jih boste učile kako se sexauser posted image user posted image user posted image ja

Odkar je po TV reklama za najdi.si, je tudi že o tem bilo govora. user posted image user posted image

clock-img

21.12.2007, 22:34

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

naša je bila tud že zaljubljena, pa saj to je čist OK. če gredo lahko v šolo, tudi spolno dozorevajo.

jaz se tud spomnim, da sem imela prve simpatije še v vrtcu.

iz malega zraste veliko

clock-img

22.12.2007, 04:02

clock-img

pearl

pencil-img

426

Naša je stara 17 mesecev in se lubčka s fanti, da ne morš verjet. Tam stari okrog 7 let so najbolj ogroženi.

clock-img

22.12.2007, 20:34

clock-img

karmy

pencil-img

2530

evo sem danes vprašala če je tisti punci dal lupčka, pa je reku ja. pa vprašam zakaj pa? pa reče: zato ker je moja user posted image user posted image user posted image  

clock-img

23.12.2007, 10:39

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ja, ni to lepo?  Jaz se še zmeraj spomnim svoje prve simpatije iz vrtcauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem