cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Malo bom zakomplicirala...

clock-img

26.07.2005, 08:16

clock-img

kimi

pencil-img

3836

v petek sem bila pri G poslušala je samo srček otročka in me takoj ponovna naročila čez 1 tene pravi da mi bo naredila nekaj s tremi črkami. Saj mi je nelagodno da si jih nisem zapomnila ampak saj vsete noseča in pozabljiva pa še pol preslišim. Pa me zanima kaj mi bo naredila v 34 tednu in kako to zgleda

clock-img

26.07.2005, 08:18

clock-img

Teya

pencil-img

1051

mogoče ctg???? :zmeden2:

clock-img

26.07.2005, 08:19

clock-img

štručka

pencil-img

211

CTG?

clock-img

26.07.2005, 08:21

clock-img

kimi

pencil-img

3836

za ctg vem kaj pomeni mislim da je rekla nekaj drugega:zmeden:

clock-img

26.07.2005, 08:25

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ja no da ne bom preveč pametna saj drugega verjetno ne bo delala:zmeden: in bo res ctg meni se pa zdi da je rekla čisto druge kratice.

A je še kakšna tako zmedena v nosečnosti. Meni se zdi da bolj daleč grem slabše je

clock-img

26.07.2005, 08:25

clock-img

štručka

pencil-img

211

ICT, DHT, THT,BPD, BPD, PSU, IKS, FCV, AFP, BMI,...........????

Tole sem vse preplonkala iz materinske, pa mislim, da je vsaj še deset tromestnih kratic...:zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

26.07.2005, 15:07

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

EEG ali EKG...? Sicer si ne predstavljam, kako bi to zgledalo za dojenčka, ampak... :zmeden2:

clock-img

26.07.2005, 21:14

clock-img

Anja

pencil-img

447

ICT - indirektni combov test, to je v 28 tednu, preden dobis injekcijo rogama (ce je test negativen) - tako, da to pri Kimi ni, ker je to ze mimo...hmmm..

a lahko se kaj izkljucimo?

clock-img

27.07.2005, 02:17

clock-img

Sally

pencil-img

20

THT - trojni presejalni (hormonski) test za ugotovitev napak na kromosomih (Downov sindrom), ki ga (placljivo, na zeljo nosecnice) opravljajo okoli 16. tedna nosecnosti. Sklepam, da bi DHT utegnil biti dvojni presejalni test? :zmeden2: Sama sem ta test dala "skozi", se pa pomenem, da sem svojo G vprasala v vezi NS (ki jo je prijateljica, s katero sva po tednih nosecnosti zelo blizu, ravno v tem casu opravljala v LJ) pa me je le pisano gledala, kot da ne bi vedela kaj naj bi to bilo...:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem