writing-img

Malo mi pomagajte

clock-img

23.02.2005, 18:49

clock-img

Tipi

pencil-img

431

... saj imate kar nekaj izkušenj, kolikor sem zasledila. Doma imamo eno lepo princesko in z atijem sva sklenila, da bi bilo dobro če bi se nam počasi pridružil še en družinski član. Ker imamo :roza:, bi sedaj radi :modri:, pa tudi če bo še ena :roza:, bo vse O.K.
Da preidem k 'problemu'. V kolikor sem prebirala naj bi se za :modri: seksalona dan ovulacije. Tu pa nastane :hudicek:, ker jaz enostavno ne morem ugotoviti kdaj se to zgodi. A mi lahko pomagate??:zmeden::zmeden:

LP:sloncek:

clock-img

23.02.2005, 18:51

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Kar se spola tiče - te stvari so bolj larifari!! Genetika se ne ozira na to kdaj seksaš, kakšen položaj imata....kar bo, pač bo!

clock-img

23.02.2005, 19:00

clock-img

Anonimen

Če hočta fanta, naj mož ne pozabi škornjev obut:-))

clock-img

23.02.2005, 19:06

clock-img

mujcek

pencil-img

931

probajta se po tisti kitajski metodi ravnat; starost matere + mesec zanositve!!!! Se mi zdi, da to metodo nekje na RR tudi najdeš, če ne pa sporoči svojo staros oz. roj datum in ti napišem, kdaj bi morala zanosit, da bo :modri:

clock-img

23.02.2005, 19:09

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Aha sem že našla, na vrhu strani je vodoravno napisana bededa nosečnost, potem pa imaš vprašanje Fantek ali Punčka???;)

clock-img

23.02.2005, 19:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.02.2005, 19:22

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Tipi pa še to: večina nas na tem forumu bi bilo presrečnih že če bi samo zagledale :modri::roza: in se ne obremenjujemo s tem kaj bi raje imele, ker bi bile srečneta tako s :modri: kot s :roza:, samo da bi nam uspelo in da bi dobile :duda:!!!!

Tako, da razmišljaja raje tako: saj ni važno katerega spola bo; še sreča da nam uspe, koliko je takšnih punc, ki se morajo za to pošteno truditi in marsikaj pretrpeti:rozica::rozica::rozica:

clock-img

23.02.2005, 19:42

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

To je absolutno larifari,... kitajska karta pa vedno ne drži, imaš pa 50% možnosti, kot tudi brez nje,....

clock-img

23.02.2005, 20:28

clock-img

luna39

pencil-img

398

Tipi, jest enostavno ne bi premišljevala o spolu, ki si ga želim, temveč le, da se prime, če je že želja po novem :angel::rozica::rozica::rozica:

clock-img

23.02.2005, 21:17

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Naj bo karkoli, samo da si :nosecka: in da pricakas :duda:!

kaj bi jaz dala za :roza: ali :modri: ali kar za oboje, pa ne le jaz, kar nekaj nas je takih tukaj:(, ane punce...;)

clock-img

23.02.2005, 21:32

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Nyah :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

23.02.2005, 21:36

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Hvala :bravo: hvala :bravo: hvala :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem