writing-img

Malo za šalo malo zares

clock-img

11.02.2012, 22:00

clock-img

evelinxx

pencil-img

53

Vsem nosečkam priporočam da preberete knjigo Zapiski iz trebuščka in nadaljevanje Zgodbice iz zibelke od Rise Green.Je lepo in na malo hudomušen način napisana zgodba,v kateri se najde marsikatera mamica.LP

clock-img

12.02.2012, 08:14

clock-img

nimanorwen

pencil-img

344

Meni pa ti dve knjigi ful nista potegnili. Prva mogoče še nekk, druga pa user posted image  Jest pa priporočam od Eve Kuhar (pa še en priimek ma vmes) Izziv poroda in Poporodni izziv. Carski knjigi, se mi zdi te res prpravi na vseuser posted image

clock-img

12.02.2012, 09:03

clock-img

Anonimen

No jaz se imela v P s seboj tale Izziv poroda (pač sem bila že ar dni pred porodom tam) in ko jo je en medicinski bratec na dnevnem obhodu zagledal to knjigo, mi je kar malo zapridigal ... je rekel, da kako poteka porod zvemo v materinski šoli, da te knjige pa prej škodujejo nosečnici, kot pa pomagajo ... ker v knjigi je porod opisan na določen način in če tako ni potem v realnosti, je marsikatera potem vsa živčna in napeta, kar pa med porodom sploh ni ok ... tak da mi je zažugal, da je ne vidi nikoli več ... LOL user posted image

clock-img

12.02.2012, 10:09

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Men sta bili zgornji dve ful dobri ... sem brala v 1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako, lahno, zabavno, krasno .... Jaz tudi priporočam ... user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem