writing-img

Mamice, a je katera uporabljala........

clock-img

11.09.2004, 00:05

clock-img

Annny

pencil-img

4837

........MAJICE ZA DOJENJE?
Zanima, če je to v resnici tako zelo praktično- ker se pač ni treba pretirano razgaljati, sploh pa pozimi in na kakih bolj javnih prostorih..
Torej- preden kupim, bi rada slišala kakšno mnenje, da ne bo potem vse skupaj obležalo v omari...(-:
Aja, pa če katero zanima- zasledila sem, da jih izdeluje gospa iz Kopra (spodnji link), pa tudi pletilstvo Strojan iz Škofje Loke..
Evo, še slikice: http://foto.volja.net/view-album.php?lang=slo&album_id=351

No, cene teh majic so pa od 3000 sit (znižane) do 4900 sit, kot sem se pozanimala + 500 sit poštnine za vsako.

Pa-pa

clock-img

11.09.2004, 08:29

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Jaz imam tisto, ki je na sliki rdeča-imam modro. Malo sem si jo popravila, ker mi je bila prevelika(niso meli manjše takrat), pa gumbek sem si prišila tam ko se razpre, ker se mi je videla zizika, če sem se sklonla.:)- Ker mi je prevelika je ne morem nosit kar tako, ampak samo če imam nekaj preko-torej za pozimi še bo fajn spet. Mi je bilo lepo toplo okrog križa.:) Poleti je nisem nosila.

Lp:miska:

clock-img

11.09.2004, 09:11

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

PS: material mi edino ni všeč. Mogoče ima sedaj že kaj več, kot je imela pozimi.

clock-img

11.09.2004, 13:29

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla, mehurčica,
kakšen material pa je? Ni bombaž?

clock-img

11.09.2004, 16:38

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Jo mam v sobi, pa mali tam spi in ne morem pogledat, če gor kaj piše. Ampak mislim, da ne piše. Tak bolj debel material je. Nisem navajena in mi ni tako fajn. Piši gospe na mail in jo vprašaj. Ti bo verjetno takoj odgovorila-tako kot meni.

:miska:

clock-img

16.09.2004, 18:37

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Annny!

Jaz sem pisala na ta elektronski naslov, pa sme dobila nazaj zavrnjen, češ da ne obstaja.Kako priti do teh majčk?Kje kupiti(KJe blizu Jesenic?)?Koliko stanejo?Obstaja katalog?

LP

pupica+:miska:Tia

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem