writing-img

Mešanje sadja

clock-img

23.03.2005, 10:03

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Ali lahko našemu sončku skupaj zmešan katerokoli sadje ali se lahkomešajo skupaj samo določene vrste sadja :zmeden:? Do sedaj sem mu skoraj vse sadje mešala z banano, ker jo obožuje.

Hvala

clock-img

23.03.2005, 10:10

clock-img

Anonimen

Mešaj po občutki, kar se ti zdi da paše skupaj. Pazi pa pri npr. marelicah, jagodah, ker so rade alergene. Bolje da jih uvajaš posamezno, da boš ob morebitni reakciji vedela, kaj jo je povzročilo ;)

clock-img

23.03.2005, 10:22

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Po moje lahko, sam če hoče jest, naša takih zvarkov s različnim sadjem sploh ne mara:)-

clock-img

23.03.2005, 11:00

clock-img

malika

pencil-img

3199

Lahko, ampak mogoče prej poskusi, če je dobro.
jaz sem največ mešala s banano tako kot ti, ker je imel to pač najraje, eno obdobje pa je morala bit za malico obvezno hruška.
Zmešaj tudi suhe marelice, jabolko in hruško-zelo dobra kombinacija, zraven pa lahko daš še malo navadnega tekočega jogurta.
Marelice čez noč namočiš, zjutraj odcediš, narežeš in prekuhaš skupaj s ostalim sadjem(ni pa potrebno), pretlačiš, primešaš jogurt, lahko tudi vodo od marelic

clock-img

23.03.2005, 11:09

clock-img

taj2004

pencil-img

444

Kaj marelice prej skuhate? Jabolko in hrosko sam naribate/ Ker Taj zjutraj vsak daj malica banano z jagodo pa jogurtom. Noce pa na zlicko tako da se hranimo na flasko . Zato me zanima kaj to pol zmiksate?

clock-img

23.03.2005, 11:10

clock-img

malika

pencil-img

3199

Suhe ja, svežih jaz nisem nikoli prekuhavala.

clock-img

23.03.2005, 12:25

clock-img

Anonimen

Za sadje med seboj ne vem, po moj je treba paziti samo zaradi alergij, drugega ne. Je pa dobro vedeti, da sadja, ki vsebuje veliko C vitamina, na primer pomaranče ali kivije, ne mešati s skuto. Ker vse skupaj postane grenko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem