cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Med pred 1. letom

clock-img

04.09.2006, 09:36

clock-img

Anonimen

Stari smo skoraj 11 mesecev. Zanima me če je že katera ponudila med v čaju pri tej starosti? Je bila kakšna reakcija?

Lp

clock-img

04.09.2006, 11:16

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz. Ponudila sem ga pri 9,5 meseca, ni bilo nobene reakcije. Če bi imeli v družini kake predispozicije (dedno) za alergije ali bi starejši otrok alergično reagiral nanj, potem bi pa z njim vsekakor še počakala.

clock-img

04.09.2006, 14:40

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Med je pred 1 letom odsvetovan zaradi trosov, ki jih lahko vsebuje in povzroča neko (pozabila) nevarno bolezen. So pa nevarni le za dojenčke pred 1 letom, ker njihova prebavila še niso dovolj razvita. Gre pa za neko zelo nevarno zadevo, tako da jaz ne bom reskirala.

clock-img

04.09.2006, 19:50

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Tudi jaz ga na tvojem mestu ne bi dajala, ker je lahko zelo nevaren in povzroča otroški botulizem (zastrupitev s hrano) zaradi katerega lahko pride do zelo resnih težav celo smrti. V medu je namreč prisotna bakterija oz. spore, ki povzroča zaradi tvorjenja posebnih toksinov botulizem in se ga zaradi še nerazvitih prebavil ne daje dojenčkom (niti v tekočine).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem