cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mehka varovala za otroško posteljico

clock-img

28.04.2005, 14:29

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Živjo,

naj najprej povem, da s tem naslovom ne mislim tistih mehkih varoval za glavo, ki se kupijo v kompletu s posteljnino- te namreč imamo.
Vsakič, ko podnevi dam Najo spat v njeno posteljico in ko se zbudi, se začne plazit po posteljici in 'raziskovat'.. tako večkrat na njenem čelu nastane kakšna buška, ker se butne ob rob posteljice (moram povedati, da imamo zaenkrat ležišče nastavljeno na najvišji višini).

Ali katera ve, če bi se kje dobila taka mehka varovala, ki bi jih lahko dala okrog CELE ograjice?
Kaj pa taka varovala, da bi zavarovala še ROB ograjice?

LP in hvala;):rozica:

clock-img

28.04.2005, 14:40

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Poznam le "naredi sam" varianto ;) Kupiš peno debeline 2-3 cm, jo odrežeš na mero in oblečeš v željeno blago. Mi smo tako naredili zaščito za ograjico in previjalno podlogo (no, ta je iz pene debeline 5 cm, oblečena pa v PVC prt :)-).

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

28.04.2005, 14:46

clock-img

Anonimen

Jaz sem v Ljubljani v BTC (ne vem kateri trgovina) kupila posteljnino in je blo zraven tako varovalo, kot ti praviš da ga že imate. S to razliko, da je tako široko, da pokrije celotno širino posteljice z robom vred. Trgovina je pa v spodnjih trgovinah nekje. Lahko pogledam, če je kakšna etiketa, če hočeš.

clock-img

28.04.2005, 15:48

clock-img

spella

pencil-img

273

clock-img

28.04.2005, 21:01

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Spella, točno to- bilo bi pa idealno, če bi bil zavarovan še rob:):) Grem pokukat še na Ebay, če imajo kaj.
Alja, tudi tebi se priporočam za kakšno info več- bom zelo vesela;):rozica:

Lp

clock-img

29.04.2005, 09:48

clock-img

taca

pencil-img

191

Tudi jaz ti svetujem varianto naredi sam, če le imaš možnost. Jaz sem točno tako, kot jo imajo v Ikei naredila sama.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem