writing-img

Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Ljubljana

clock-img

09.03.2009, 19:14

clock-img

LERO

pencil-img

828

V katerem Mercatorju še lahko dobimo krožnike za nalepke?

clock-img

09.03.2009, 19:20

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

V SN na Rudniku jih baje dobijo torek, sredo.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

09.03.2009, 19:45

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Pri nas (Grosuplje) jih majo za izvoz, vsaj v petek so jih še meli. Res dosti, no.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

09.03.2009, 22:29

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

tud v Celju jih še majo, sicer sam modre in roza ( enobarvne z drobnimi pikicami))

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

clock-img

10.03.2009, 08:51

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

V Lenartu so ji tudi danes dobili. Samo modre in oranžne.

clock-img

21.03.2009, 09:59

clock-img

kitty87

pencil-img

46

Pozdravljene!

Tudi jaz sem bila na "lovu" za krožniki celi teden pa jih nikjer več niso imeli. user posted image  V MB v hipermarketu mi je celo prodajalka povedala, da jih sploh več ne bo, da bodo menda tistim, ki še niso dobili krožnikov v zameno za to ponudili kozarce - kelihe za vino. Tak da sem zdaj pač šla po te kozarce (ker je te akcije menda jutri konec in sem se že naveličala letati po trgovinah) . Morem rečt, da so res zelo lepi ampak kaj, ko sem si ravno kozarce nabavila pred slabim mesecem! user posted image

V bistvu (da nebom predolga) user posted image  : imam 8 kozarcev za vino in bi jih menjala za krožnike, če je katera za se naj oglasi.

clock-img

21.03.2009, 12:25

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Samopostrežna v Maximarketu v Lj.

clock-img

21.03.2009, 19:50

clock-img

LERO

pencil-img

828

Poglejte tudi v Podčetrtku, sicer pa je najbolj kar  poklicati, da ne hodite zastonj.

clock-img

23.03.2009, 12:44

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ko je bilo pri nas (v MC Šiška) problem z dobavo teh krožnikov, sem jaz lepo pisala na Mercator in so mi odgovorili, krožnike pa b.p. zrihtali.

Ne vem, zakaj iščete in izgubljate čas - mnogo časa in energije se prihrani, če proprosto kontaktiraš trgovca, poveš svoj problem in ni vrag, da se ne bi našla rešitev.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni