writing-img

Miastenija gravis in nosečnost

clock-img

27.12.2005, 12:28

clock-img

planinc1978

pencil-img

469

Živjo vsem,

Sem  14 t srečna user posted image , imam pa tud za bolezen imenovano miastenija gravis- živčno mišična bolezen, ko slabijo mišice. Zanima me, a je katera takšna tud na tem forumu?

Namreč G mi je rekla, da je možno imeti po koncu nosečnost, oz.po porodi t.i. miastenični šok. Zanima me vse v zvezi stem.

Za mnenja, odgovore že v naprej hvala,user posted image

LP, Petra

clock-img

27.12.2005, 13:02

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Poglej na privat sporočila, sem ti pisala.

clock-img

03.06.2009, 11:34

clock-img

LanaG

pencil-img

1

Sicer vidim, da je tema že precej stara, ampak bi bila vseeno izredno hvaležna za kakršnekoli informacije.

Tudi jaz imam namreč Miastenijo, sicer sem v dobrem stanju, ob Mestinonu in normalnem naporu skorajda brez težav, sem pa v 23 tednu. Zanimajo me predvsem izkušnje s porodom. Moja nevrologinja me je seznanila z vsemi mogočimi "pripetljaji", vendar me vseeno zanimajo izkušnje iz prve roke.

Ali je mogoče katera imela Epiduralno? Kolikor sem prebirala različno literaturo, ni nekih podatkov, da bi bilo slabo, nekje sem celo zasledila, da se priporoča, ker se s tem zmanjša napor?! Moja nevrologinja, je sicer rekla, da nekih ovir ni, vendar ob upoštevanju dejstva, da ti dajo primerna zdravila in te ne predozirajo.

clock-img

09.06.2010, 16:36

clock-img

Mely83

pencil-img

1

Pozdravljene ;)

Jaz imam tudi miastenijo gravis priblizno 15 let. In mi ob mestinonu 3X na dan kar ratuje. Jaz sem noseca sele 9 tednov in bi tudi rada vedela kako kaj poteka use to in ali so vas tudi napotili v Lj, da se tam vodite in tako naprej ;)

Hvala za kakrsnekoli informacije.

Lepo se mejte ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem