cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Midva bi tudi rada...

clock-img

11.02.2006, 10:25

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Ojla!
Tudi midva s partnerjem sva se odločila da je čas za novega družinskega člana, ki nama bo popestril dneve in noči. Tako sva začela pridno user posted image  v upanju, da bova kmalu zagledala magični +. Sicer šele prvi mesec, sam ko enkrat noter padeš... sej veste kako je to. user posted image   bi morala priti v kratkem, a upam da je ne bo. Malo je ščipanja v trebuhu, povišana temp, prsi sicer malo napete, a sem imela tudi malo nekega čudnega ( roza ?? ) izcedka zato ne upam preveč. Bi pa bila vesela kakršnegakoli nasveta glede uspešne zanositve ( razen redne user posted image  seveda ). Vsem,ki že pričakujete iskrene čestitke. Tiste pa, ki se trudite - ne obupat, tudi me bomo nekega dne imele user posted image .

clock-img

11.02.2006, 12:24

clock-img

rini

pencil-img

10

ja tudi midva sva se koncno odločila, da nekaj narediva na temuser posted image
Koliko časa običajno traje, da user posted image
Ko se menim s kolegicami to ni tako enostavno... danes rečeš jutri pa je že v "pečici" kruhek user posted image

kakšen dober nasvet bi prav prišel

clock-img

11.02.2006, 19:04

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V bistvu za začetek razen user posted image  ni kaj dosti za rečt. hehe. Najbolje je kar na vsaka dva dneva, pa bo super. Držim pesti, da vam čim prej rata.

user posted image

clock-img

11.02.2006, 19:08

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Aja, pa še to, Tejchy. Roza izcedek je bil mogoče, ko se je zgodila vgnezditev, tako da upanje ostaja.

clock-img

11.02.2006, 22:18

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Teychi, dobrodošla med nami. Kot so ti že punce povedale, najprej vsak drugi dan user posted image . Kar se tiče izcedka pa je lahko to kar pravi Naja3, ali pa ovulacija (kot je pri meni vsak mesec). Upam, da bo kmalu na obzorju najprej user posted image user posted image , nato pa user posted image . Tudi pri nas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem