writing-img

Mimica strah me je

clock-img

27.10.2008, 16:16

clock-img

liza01

pencil-img

57

Živjo!

Naša, drugače izjemno pogumna 2letna punca, ima zadnje čase neke čudne ispade da jo je strah in se stiska k meni ali očitu vsa prestrašenauser posted image zdele se je 20 min stiskala k meni in razlagala da bo prišel stric s palico ki bo tepaluser posted image user posted image , včeraj je bila kriva opica,...
Doma imamo 2 tedna starega dojenčka ali je mogoče to vzrok?? Samo ko to razlaga imam občutek da jo je res strah in se ful stiska k meni ker drugače se nikoli tako ne stiska.... res ne vem kaj si naj mislim samo meni je tako grozno ko pomislim da jo je res česa tako strahuser posted image user posted image
A imate ve mogoče kakšne iskušnje s tem??

clock-img

27.10.2008, 16:45

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Naša Liza je tudi imela obdobje, ko se je kar naenkrat začela bar vsega.
Poglej tule http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2224725&mpage=1 sem takrat spraševala o tem.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

27.10.2008, 17:05

clock-img

liza01

pencil-img

57

Najlepša hvala sem si pogledala in me je malo pomirilouser posted image
Vidim da je to samo obdobjeuser posted image , samo res mi je blo težko ko sem vidla ta strah v njenih očkahuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem