cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mlečna žitna kašica

clock-img

18.03.2005, 19:44

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Že nekaj časa dajem našemu sončku zvečer mlečno žitno kašico od Milupe, ki se pripravi z vodo. Vendar se nam dogaja, da je na začetku lepo gosta in jo naš malček brez težav je. Bolj pa gre proti koncu, vse redkejša je, kljub temu da jo neprestano mešam z žličko, da bi se temu izognila :zmeden:. Ob zadnjih žlicah imava že čisto juhico in posledično je potem mali tako umazan, da je joj, ker mu vse teče po bradici :pujs:.
Ali se vam tudi to dogaja :zmeden:? Ali delam kaj narobe?

LP; Bejba

clock-img

18.03.2005, 19:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.03.2005, 19:52

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Kaj pa če bi proti konco dodala še malo kašice? Drugače pa naš tudi zelooo umazan ko je po žlici. Na začetku ko je lačen sicer ne, ko je pa že bolj proti koncu, se pa začne afnat in je kaše vse polno drugje kot v ustih. Delaš pa narobe čisto nič.

clock-img

18.03.2005, 19:52

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Kaj pa če bi proti konco dodala še malo kašice? Drugače pa naš tudi zelooo umazan ko je po žlici. Na začetku ko je lačen sicer ne, ko je pa že bolj proti koncu, se pa začne afnat in je kaše vse polno drugje kot v ustih. Delaš pa narobe čisto nič.

clock-img

18.03.2005, 19:59

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Pri meni je ravno obratno bilo danes :zmeden2:

clock-img

18.03.2005, 20:23

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Pri men je blo neki podobnega, pa smo dal še mal noter, da smo jo zgostil pa je blo. Drugač pa je pri teh lino kašicah, ki postanejo čist trde, da jo moraš vmes zalivat, da se omehča:)-

clock-img

18.03.2005, 20:34

clock-img

Anonimen

kaj pa če ne smeš mešat?

clock-img

19.03.2005, 07:21

clock-img

Bela

pencil-img

731

Mam jo doma pa je sploh še nism uporabla, bom pa poskusla da vidim...nism kej prevč od teh izdelkov, raje sama kaj zmučkam:)

clock-img

19.03.2005, 08:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Mi smo jo jedli po žlički, pa je bilo prepočasi. sedaj jo jemo po flaši. je hitro, pa tudi slinčka ne potrebujemo.
:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

19.03.2005, 09:29

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Jaz imam od Milupe rižev gresek pa pri meni do konca ostane enako gost.:bravo:Ga ima pa ful rad.:sloncek:

clock-img

19.03.2005, 15:49

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Pupica&tia, mi enako:) Po žlički sploh ni hotela več jest, po flaški pa poje toliko kolikor ji naredim-pravi požeruhec. Pa meni se tud zdi praktično. Na žličko še bodo že jedli-še celo življenje:)-

lp, Tea:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem