writing-img

Mleko in mlečni izdelki, kdaj?

clock-img

07.01.2007, 22:01

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Kdaj ste otrokom namesto adaptiranega začeli dajati navadno mleko, jogurte, skuto?

:)

clock-img

07.01.2007, 22:04

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jogurte in skuto kot cel obrok po 8. meecu (žličko kisle smetane v zelenjavo po 7. mesecu), mleka še ne (user posted image  je star dobrih 9 mesecev).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

07.01.2007, 22:05

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pa sirčke tudi po 8. mesecu.

< Sporočilo je popravil eya -- 7.1.2007 22:08:25 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

07.01.2007, 23:08

clock-img

natalia

pencil-img

1423

sveže prekuhano mleko pri 11.mesecih. sir, skute, jogurte pri 6.mesecih.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

08.01.2007, 09:06

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Pri 6,5m je začel jest skutke, jogurte ipd., adaptiranega mleka pa še nismo zamenjali.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

08.01.2007, 09:12

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Skutka  pri 6. mesecu.
Jogurti pti 7. mesecu.
Mleko sem mu včeraj prvič dala, ker pri meni malo usiha, on pa bi kr vlekel v nedogled. Zato sem mu dala na flašo za probo mal mleka in žliki čokolešnika. Zmazal v sekundi. Ampak ne bomo prakticirali vsak dan. Tudi pri starejši sem začela s čokolešnikom na flašo pri 10. mesecu pa je blo ok.  Seveda ne vsak dan in govorim samo o večernem obroku. Drugače mleka samega pa nisem dajala za pit, ker itak ni hotla.

clock-img

08.01.2007, 19:18

clock-img

mml

pencil-img

4156

Kanček kisle smetane ali malo parmezana za okus, od 6.5 meseca, skuto od 7. meseca in jogurte od 8. meseca dalje, adaptirano mleko od 10. meseca, ampak ga tako ali tako ne pije. Sicer za pripravo jedi (pire, šmorn,...)uporabljam navadno mleko

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

08.01.2007, 21:40

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Danes smo bili prvič v vrtcu, Sara je stara 11,5 meseca. Za zajtrk so imeli mlečni obrok pripravljen z alpskim mlekom. Za malico je dobila tetrapak alpskega mleka!

Še sreča, da sem jo od nekje 10. meseca navajala na navadno mleko (res počasi, po požirkih). Sicer bi me danes kap. user posted image

No, hočem povedat, da tiste, ki boste dale otroka v vrtec, ne čakajte s kravjim mlekom do 1 leta. V nasprotnem primeru bo vaš otrok naenkrat dobil veliko dozo kravjega mleka, kar lahko izzove alergijsko reakcijo. No, moje mnenje.

Izdelke iz kravjega mleka smo pri nas uvajali zelo počasi od nekje 7. meseca. Danes je Sara vse, razen jogurt ji ne diši preveč.

clock-img

09.01.2007, 16:28

clock-img

tati2

pencil-img

73

Skuto in jogurte ji dajem od 6,5 meseca dalje.

Stara pa je 8 mesecev.
Včeraj pa sem ji prvič naredila čokolino z alpskim mlekom in sicer polo vode pol mleka. Nareila pa sem ji ga zato z alpskim, ker adaptiranega ne mara oz,. sploh ne odpre ust, če je kakšna stvar narejena z adaptiranim mlekom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem