writing-img

Mleko na recept

clock-img

15.01.2009, 15:33

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

Zdravo!

Imam eno ?.Če bo katera vedela odgovor...

Ker smo hudi alergiki imamo mleko na recept in sicer Neocate. Dobili smo 45 škatel za 6 mesecev. Bolj kot računam, bolj vidim, da nam bo do naslednjega pregleda na PEK v Lj. čez šest mesecev zmanjkalo vsaj 10 škatel. A se da predčasno dobiti nov recept oz. potrdilo za še dodatnih 10 škatel? Je že imela katera ta problem??? user posted image
Najprej so nam sicer dali Aptmil ADC - 60 škatel. Ampak nismo nobene škatle izkoristili, ker so se čez dva tedna premislil in nam dali novo potrdilo za Neocat za 45 škatel. Zaradi njene slabe kože...in krvnih testov, ki so pokazali, visoko alergijo na kazein in sirotko (glavni sestavini Allernove in Aptamila ADC - sicer razbiti tako, da naj jih organizem ne bi prepoznal).

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 15.1.2009 15:34:36 >

Mesečnica

clock-img

15.01.2009, 23:36

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Mi smo imeli in še imamo takšen problem. Zmeraj dokupim še kakšnih 20 škatel Pregomina. Stara je 4 leta in nam pripada 30 škatel in nič več. Koliko je star user posted image ? Zakaj najprej 60 nato pa 45 škatel?
Mislim da recepta v naprej ne moreš dobiti, ker najprej naredijo teste in potem pošljejo na komisijo ta pa izda potrdilo.

Lp

clock-img

16.01.2009, 10:43

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Meni so v lekarni dali v naprej, na up. Sam to je stvar dogovora, če so to pripravljeni naredit.
Tako sem nosila recepte za nazaj.

clock-img

16.01.2009, 11:48

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

Naša je stara 11 mesecev.
Sploh ne vem, zakaj so nam drugič odobrili manj škatel - mogoče zaradi cene user posted image . Ker ena škatla Neocata stane 50€ user posted image . In me je kar groza, če pomislim, da bi jih morala sama kupiti. Pa tudi v lekarni mi skoraj sigurno ne bodo dali brez recepta. Še zdaj jih je vsakič strah, če bom sploh prišla iskat naročeno mleko.
Mah...
Bom magari poklicala čez en mesec in vprašala. Ker testiranje imamo šele 29.4.2009.

Mesečnica

clock-img

16.01.2009, 21:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Naša je stara 11 mesecev.
Sploh ne vem, zakaj so nam drugič odobrili manj škatel - mogoče zaradi cene user posted image . Ker ena škatla Neocata stane 50€ user posted image . In me je kar groza, če pomislim, da bi jih morala sama kupiti. Pa tudi v lekarni mi skoraj sigurno ne bodo dali brez recepta. Še zdaj jih je vsakič strah, če bom sploh prišla iskat naročeno mleko.
Mah...
Bom magari poklicala čez en mesec in vprašala. Ker testiranje imamo šele 29.4.2009.

Kaj pa če kakšno kašico ali kakšen obrok poskusiš "pogoljufati" z riževim mlekom?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem