writing-img

Mnenja Prosim!

clock-img

06.07.2007, 12:59

clock-img

Medika22

pencil-img

53

S fantom se že dve leti trudiva za user posted image . Gin. mi je dala eno škatlico klomifena. Pa me zanima če bi lahko kej negativno vplival če bi poleg klomifena pila čaj krvomočnice pa jedla folno kislino. Fantu sm pa tud rekla da bo treba cink papat pa čajčka z mano pit. A mislite, da bi lahk blo kej učinka? Za krvomočnico sm se odločla ker pravjo da odebeli sluznico jz mam pa zadnje dve leti bol slabe menstruacije tk da upam da bo kej pomagal?

clock-img

06.07.2007, 13:29

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Folna kislina ziher ne škodi, celo priporočajo jo, krvomočnica pa po moje tudi ne, saj je to naravno zelišče.. LAhko pa vseeno vprašaš ginekologa.
Aja, za moške je baje tudi dobra folna in ful vode more pit in omega 3 in 6 in vitamin E. To menda moško telo rabi, da proizvede dobro seme user posted image user posted image . Tudi Q10 baje pomaga. Midva sva vse naštudirala, nekaj časa je jemal, pol pa sva šla na spemiogram in ugotovila, da ima dobre in številne plavalce, tako da je on to opustil...

clock-img

06.07.2007, 14:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Nimam kaj dosti pojma o zeliščih, vendar je treba biti tudi pri le-teh previden in jih ne kar nepsrestano uživat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem