writing-img

Mobitel na dve sim kartici

clock-img

28.07.2011, 22:29

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Nujno rabim mobitel na dve sim karici in ne vem kaj naj kupim. Med vso ponudbo sem našla samo SamsungDuos B7722i. Ima katera?
A obstaja še kakšen drug model, lahko od drugega proizvajalca?user posted image

clock-img

28.07.2011, 22:31

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

clock-img

28.07.2011, 22:37

clock-img

enea

pencil-img

2440

evo dobila še enega, samo je tudi Samsung

clock-img

28.07.2011, 22:40

clock-img

enea

pencil-img

2440

in zakaj si ne vklopiš TEGA

clock-img

28.07.2011, 22:41

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: enea

evo dobila še enega, samo je tudi Samsung

Super, ta mi je še bolj všeč, pa še veliko cenejši je.

Pa saj sicer so Samsung telefoni fajn telefoni, a ne? Sama nimam ravno izkušenj s to firmo, zato sprašujem.user posted image

clock-img

28.07.2011, 22:44

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz imam sedaj samsung za tujo št,.. drugače imam LG,.. je navaden telefon( samsung) za moje potrebe, da govorim z možem ko je v tujini mi zadostuje, je pa res da tam ne uporabljam interneta in drugi pič***ji, samo kličem in kak sms pošljem

clock-img

28.07.2011, 23:11

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: enea

in zakaj si ne vklopiš TEGA

Tudi tole ne poznam, pravzaprav nisem vedela da je to sploh mogoče.
Jaz bi imela na telefonu dve številki, dveh različnih operaterjev, to pa tu ne gre, a ne?user posted image

clock-img

29.07.2011, 06:53

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Tega Samsunga ima moja tašča in je zaenkrat z njim zadovoljna, je pa tak lušten telefon.

clock-img

29.07.2011, 11:04

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Tega Samsunga ima moja tašča in je zaenkrat z njim zadovoljna, je pa tak lušten telefon.

Kaj lahko vprašaš taščo kako dolgo ji drži baterija, to me v bistvu najbolj zanima. Ne bi imela telefona, ki ga je treba polnit vsak dan.user posted image

clock-img

29.07.2011, 14:06

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Kolko vem en teden ziher je pa res da ona skoraj nič ne kliče sms tudi ne piše tako da je to bolj tak tak uporaba telefona za "nujne" zadeve

clock-img

04.08.2011, 16:19

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Kolko vem en teden ziher je pa res da ona skoraj nič ne kliče sms tudi ne piše tako da je to bolj tak tak uporaba telefona za "nujne" zadeve

Meni je to kar vredu, to pomeni da tudi če ga uporabljam zdrži ene 3-4 dni. Seveda govorim o normalni uporabi telefona, ne o čvekanju.user posted image
Upam da mi še ta teden uspe skočit do ene trgovine da ga še v živo vidim in nato kupim. Malo sem še dopustniško razpoložena, nekak sploh ne morem odklopit da je dopusta že konec.user posted image

clock-img

05.08.2011, 13:10

clock-img

picola1

pencil-img

2009

V čem pa je pol fora, da si ljudje kupujejo take telefone (celo na 2 sim kartici), če pa jih pol sam gledajo? A ga je dobila za darilo?

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

05.08.2011, 20:50

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

V čem pa je pol fora, da si ljudje kupujejo take telefone (celo na 2 sim kartici), če pa jih pol sam gledajo? A ga je dobila za darilo?

Mogoče rabi dve sim kartici zaradi cenejših pogovorov in si je omislila tak telefon. Saj cenovno je ugoden, poleg tega pa gospa ne rabi s sabo vleč dva telefona ko gre kam.user posted image Vsaj jaz tako razmišljam.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni