writing-img

Modrček v nosečnosti

clock-img

28.01.2005, 13:32

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Živjo punce!

Vem, da se je o tem že nekje pisalo, ampak sem zasledila samo o modrčkih za dojenje. Jaz pa nujno potrebujem modrček, ki mi bo pomagal premagovat težave z bolečimi in težkimi prsmi. Pred nosečnostjo sem imela velikost 75B sedaj pa bi moral biti večji in ne vem kje naj ga kupim. Nikjer ne najdem modrčkov, ki ne bi imeli kosti, da bi bili malce debelejši (podloženi) in brez kakih šivov, po vrh vsega pa tudi lepi na pogled.

Ali veste kje bi jih lahko kupila. Že naziv bi mi ful pomagal npr. Triumph, Komet,...Kaj ste ve nosile? Rada bi si kupila takega, da bi ga lahko imela tudi ponoči na sebi, saj se komaj obračam v postelji!!:ups:

Hvala in lp vsem :nosecka:!

LP Kety

clock-img

28.01.2005, 14:07

clock-img

Anonimen

probaj pogledat v h&m, majo velike stevilke pa so ful luskani.sicer meni ni odgovarjal, ker niso bli dovolj mocni:ups: za moji dve:)-:)-:)-

sem pa si kupla enega v in metroju v tusu, pa je ful vredu, samo ma noter kost:zmeden2:

clock-img

28.01.2005, 14:52

clock-img

barby*

pencil-img

529

V Müllerju so ful poceni (za dojenje) vendar za pogledat nič posebnega...pa brez kosti so

lp
barby:metulj:

clock-img

28.01.2005, 15:13

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz imam isto št. in proti koncu nosečnosti sem si kupila dva v H&M samo eno št. večja. Poceni pa še velika ponudba je.

clock-img

28.01.2005, 15:22

clock-img

dd75

pencil-img

46

nekaj jih imajo tudi v OTTO katalogu-tel:0802320

clock-img

28.01.2005, 17:38

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Pa v katalogu Quelle jih imajo tudi. 2 kom = 6.000 sit

Sama sem jih naročila, samo čakam jih še.

lp Lu in :duda:
37t 3/7:love:

clock-img

29.01.2005, 17:23

clock-img

Lejči

pencil-img

520

hojla,

jaz sem zelo zadovoljna s triumphovim, všeč mi je ravno to, ker nima nobenih šivov in me nič ne moti, je mehek, skratka meni ful odgovarja. v nasprotju z njim me pri tistem od h&m vse nekaj moti - šivi so tko čudno postavljeni, da me srbi. dober pa je tudi od mothercare. sem pa tudi jaz imela prej 75 b. upam, da boš našla nekaj, kar ti bo odgovarjalo.

lp,
lejča

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem