Midva sva bila celo OŠ predzadnja v vrsti - zdaj ima on 185 cm, jaz pa 168.
Je pa res, da če sta vidva 163 in 160cm, potem verjetno mali ne bo prav dosti večji... Sicer se velikost bolj prenaša po mami kot po očetu, čeprav tudi on vpliva. Tako da imata srečo, ker si ti za žensko sicer majhna, ampak ne tako ekstremno majhna kot tvoj mož z amoškega. Ampak saj bit mali tudi ni tako hudo, a ne? Največ mu lahko data z vzgledom, da bit mali ni nobena tragedija in daj lahko čisto fajn. Mimogrede, jaz sem se enkrat do ušes zacopala v enega res malega fanta
.
Tudi sama mu ne bi dajala hormonov, če sicer normalno raste, samo pač bolj počasi. Na preiskave bi ga pa dala, ja, ziher je ziher. Rastemo pa vsi po svojih krivuljah, navadno imamo neke skoke, stopnice in nihče ne more točno napovedat, kdaj bo za koga ta skok prišel. Lubi je zrasel v enem letu za 10 cm! Navadno se potegnemo v puberteti, do 16 leta se večina rasti zaključi pri ženskah, pri moških pa do 18tega.
Mojidve sta sicer veliki normalno, sta pa suhici - v Lejlini skupini je daleč najbolj suha - tehta 9 kil in so njeni sovrtčani večinoma težji od moje tastarejše, ki ima 12 kil. Obe pa radi jesta in se potem vsi čudijo, koliko sta pojedli... Pač imata tako presnovo, pa še ves čas sta v gibanju... Res se suhcev verjetno prej loti kaka bolezen, ampak bosta pa zato v odraslosti imeli manj težav s težo in z njo povezanimi boleznimi. Pa po raziskavah naj bi bilo odrasli, ki so bili kot otroci veliko bolani, potem bolj zdravi... S tem se jaz tolažim
. če je pa zdrav, se nimaš pa kaj sekirat. Saj ni treba, da smo vsi po Jusu, a ne?