writing-img

Moj prvi pregled

clock-img

19.04.2005, 09:31

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Jaz sem bila pa včeraj na prvem pregledu (9t2d) in bil je najlepši pregled v mojem življenju. Sem vidla mojo pikico na UZ in se je kar nastavljala, da bi jo slikali, je pa tako lepa, najlepša kar sem jih videla. Očka je čisto ponosno rekel, da se vidi da je podoben njemu :bravo:

Zdej imam pa slikico doma in jo hodim vsako minutko gledat. Sploh ne morem verjet, da imam nekaj takega v trebuhu. Zdaj sem res prepričana, da sem noseča :):nosecka:

clock-img

19.04.2005, 09:33

clock-img

Anonimen

Pikica, ti kar uživaj v teh občutkih, so res nepozabni! Boš videla, kako luštno bo šele takrat, ko bo na UZ še več za videt!! Do takrat se pa čuvaj :)

clock-img

19.04.2005, 09:45

clock-img

tulipan

pencil-img

94

OOOOOO, kako je lepo.....
Čestitam, res uživaj v teh lepih občutkih, očkovo navdušenje je pa tipično! Vsi najlepši otroci so njim podobni!! Ha, ha!
Lepo se imejte!
:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

clock-img

19.04.2005, 10:07

clock-img

Še ena T

pencil-img

318

Zanima me, če kaj čudno gledajo pri G., da prideš že na prvi pregled s partnerjem? Kakšne izkušnje imate ve?

clock-img

19.04.2005, 10:20

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Super! Ti kar glej slikico, saj imaš kj za gledat.

ŠE ena T: nič ne bodo čudno gledali. Saj je normalno, da gre partner s tabo, če le lahko. Moj na 1. ni šel, bo pa zdaj vedno zraven, ker sem se zmenila za popoldan.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

19.04.2005, 11:09

clock-img

tulipan

pencil-img

94

Nič ne čudno gledajo, saj je vendar tudi očka nekaj pripomogel k temu, kajne?
Mogoče bi bila moteča kakšna videokamera, saj je prvi pregled navadno vaginalni...
:racka:

clock-img

19.04.2005, 11:38

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Pikica, uživajta maksimalno! 9nebesa
Pa ne pozabi se pustiti razvajati. ;)

Moj je bil tudi na 1. pregledu z mano in ginekolog mi je naredil tudi vaginalni, ker je bilo tako zgodaj, da je preko U preko trebuha lahko le potrdil nosečnost, pa se mi ni zdelo nič narobe ali da bi mi bilo kaj neprijetno.

clock-img

19.04.2005, 14:25

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Meni je sestra rekla, le bo šel dragi notr pogledat, pa sem rekla naj raje zunaj ostane, ker mi ni prijetno, pa še vaginalni UZ mi je delala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem