writing-img

Moja snubitev

clock-img

11.01.2008, 18:57

clock-img

Skratek46

pencil-img

386

No da jst povem kako me je moj dragi zasnubil.
Najprej me je peljal na nek noro romantičen grad v Italiji, pa potem v nek tropski park z raznimi živalcami(ker ve da jst to obožujem) in pol ko dveh urah,ko sva se na eni klopci ustavilaza si pogledat sončni zahod...mi je dal telefon, da naj si pogledam en posnetek...Posnetek je bil sestavljen iz najinih slik in na koncu je pisalo...Naredi me najsrečnejšega moškega na tem svetu...Prosim,poroči se z mano....Mene je seveda skori kap in ko sm se obrnla da mu dam ljubčka,se je pred mano lesketal prelep prstan z vgraviranimi L.&S.-najina imena.
Video si lahko pogledate tu spodaj...JE v italijanščini-sam bistvo je vseeno jasno in jasno je tudi da sm rekla 100x JAAAA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mq4tW2AOGS0

Zdej mi pa še vi zaupajte vaše izkušnje če lahko...
Lep pozdrav in ne nehajte verjet v filmske scene,ker je z ljubeznijo vse možno!

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 12.1.2008 13:35:41 >

clock-img

11.01.2008, 19:04

clock-img

Anonimen

Jokam...
Res lepo.user posted image

clock-img

11.01.2008, 19:06

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

user posted image user posted image uau ćudovito! Res super!

clock-img

11.01.2008, 19:13

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

čestitke!!!!!!!! a lahko pofirbcam kje je ta park z živalcam?

clock-img

11.01.2008, 19:29

clock-img

riders

pencil-img

475

Ful lepo user posted image

Prav lepo zgledata skupaj, upam, da se vama bo še mnogo let cedil samo med!

clock-img

11.01.2008, 19:31

clock-img

Anonimen

Ko bi mene moj tak zaprosil...jao... Boljše, da ne povem moje zgodbe.user posted image

clock-img

11.01.2008, 19:39

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Ko bi mene moj tak zaprosil...jao... Boljše, da ne povem moje zgodbe.

Ti kar povej!

clock-img

11.01.2008, 19:43

clock-img

Anonimen

povej prosim, da se bo vsaj malo dogajalo tule gor user posted image

clock-img

11.01.2008, 19:46

clock-img

Anonimen

zelo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.01.2008, 20:18

clock-img

Skratek46

pencil-img

386

V Trstu je grad Miramare...v parku tega gradu je tropski park z raznimi tropskimi zivalcami-zelo lepo in vredno ogleda...Njihova znamenitost so kolibriji.
Hvala punce za vse lepe misli in zeljeuser posted image

clock-img

11.01.2008, 20:28

clock-img

Anonimen

Jokam...

moram user posted image

clock-img

11.01.2008, 20:32

clock-img

Anonimen

Posnetek je bil sestavljen iz najinih slik in na koncu je pisalo...Naredi me najsrečnejšega moškega na tem svetu...Prosim,poroči se z mano....

Samo na unem posnetku od youtube, k je zraven link ni nobenega starega gradu, pa prstana, pa to.... user posted image  

clock-img

11.01.2008, 20:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

No da jst povem kako me je moj dragi zasnubil.
Najprej me je peljal na nek noro romantičen grad v Italiji, pa potem v nek tropski park z raznimi živalcami(ker ve da jst to obožujem) in pol ko dveh urah,ko sva se na eni klopci ustavilaza si pogledat sončni zahod...mi je dal telefon, da naj si pogledam en posnetek...Posnetek je bil sestavljen iz najinih slik in na koncu je pisalo...Naredi me najsrečnejšega moškega na tem svetu...Prosim,poroči se z mano....Mene je seveda skori kap in ko sm se obrnla da mu dam ljubčka,se je pred mano lesketal prelep prstan z vgraviranimi L.&S.-najina imena.
Video si lahko pogledate tu spodaj...JE v italijanščini-sam bistvo je vseeno jasno in jasno je tudi da sm rekla 100x JAAAA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mq4tW2AOGS0

Zdej mi pa še vi zaupajte vaše izkušnje če lahko...
Lep pozdrav in ne nehajte verjet v filmske scene,ker je z ljubeznijo vse možno!

Alba, to pa še meni ni ušlo.

clock-img

11.01.2008, 20:34

clock-img

Skratek46

pencil-img

386

Posnetek je imel na telefonu ko mi ga je pokazal...Bla sva pa v parku od gradu Miramare-preberi se enkrat-po moje nisi prav razumelauser posted image

clock-img

11.01.2008, 20:38

clock-img

Anonimen

Posnetek je imel na telefonu ko mi ga je pokazal...Bla sva pa v parku od gradu Miramare-preberi se enkrat-po moje nisi prav razumelauser posted image

ja no, saj, v telefonu, zdaj je pa tukaj na forumu RR. Pa ni nobenega gradu gor, samo ena celulitna ženska.

clock-img

11.01.2008, 20:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

ja no, saj, v telefonu, zdaj je pa tukaj na forumu RR. Pa ni nobenega gradu gor, samo ena celulitna ženska.

Joj, alba a misliš, da sta se snemala v živo?user posted image  Punca pravi, da ji je na gradu pokazal posnetek njunih slik. Na koncu pa je pisalo: Prosim naredi me najmizernejšega na svetu..bla bla bla..

clock-img

11.01.2008, 20:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Joj, alba a misliš, da sta se snemala v živo?user posted image  Punca pravi, da ji je na gradu pokazal posnetek njunih slik. Na koncu pa je pisalo: Prosim naredi me najmizernejšega na svetu..bla bla bla..

pardon, najsrečnejšega..ups.

clock-img

11.01.2008, 20:43

clock-img

Anonimen

A dajte nehat že s temi snubitvami. Zdaj se je še moj nekaj spomnil, da bi bili skupaj. Upam, da se ne začnem smejat tako kot S_C, ko pride ta dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.01.2008, 20:45

clock-img

Anonimen

Ja, po moje , da je skirvaj snemal v živo. Čeprav tista muzka se mi zdi pa znana...tisto je gvišno skopiral, ker on take muzke najbež ni napisal user posted image

clock-img

11.01.2008, 20:51

clock-img

Anonimen

Ja, po moje , da je skirvaj snemal v živo. Čeprav tista muzka se mi zdi pa znana...tisto je gvišno skopiral, ker on take muzke najbež ni napisal user posted image

Zdaj sem šla še enkrat gledat, malo zaradi celulitne ženske, malo zaradi muzike. Kaj pa vem...kot pravi škratika, ljubezen lahko naredi vse, tudi muziko.  Vidiš jaz pa nisem nikjer celulitisa opazla, ampak sem najprej pomislila da sta 2 ženskiuser posted image  Kako smo si ljudje različni user posted image

clock-img

11.01.2008, 20:52

clock-img

Anonimen

klik  so vsi posnetki vajini.?

A tole sta vidva?

user posted image user posted image user posted image  super snubitev.user posted image  

clock-img

11.01.2008, 21:53

clock-img

Anonimen

A on je italijan?

no,vseeno user posted image

clock-img

11.01.2008, 21:56

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

user posted image

clock-img

11.01.2008, 21:57

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Ja, po moje , da je skirvaj snemal v živo. Čeprav tista muzka se mi zdi pa znana...tisto je gvišno skopiral, ker on take muzke najbež ni napisal

Mater albina si glupa!

clock-img

11.01.2008, 22:57

clock-img

smrka

pencil-img

3582

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Ja, po moje , da je skirvaj snemal v živo. Čeprav tista muzka se mi zdi pa znana...tisto je gvišno skopiral, ker on take muzke najbež ni napisal

Mater albina si glupa!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem