cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Molji

clock-img

30.08.2012, 11:15

clock-img

Ayolinca

pencil-img

293

Ima kdo kakšen nasvet, kako se znebiti moljev?!?
Nahajajo se v spodnjih prostorih hiše (na hodniku) in jih nikakor ne moremo iztrebiti. Trenutno pomaga sivka, potem pa se zopet namnožijo ... Ni pa nobene hrane v bližini, edino dva jaška sta na hodniku, ki sta sicer pokrita ...

Kaj narediti?

clock-img

30.08.2012, 12:55

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Mi imamo enake težave, sam pri nas strašijo molji po kuhinji. Meša se mi že. Zato tudi jaz prosim za kak nasvet, bi nam ZELO prav prišel!
Midva sva kupila tiste lepljive listke za na vrata kuhinjskih omaric. Vse zadeve iz omaric sva zmetala vstran, počistila omarce, pa so satani še kar tu. Tile lepljivi listki so polni moljev!

clock-img

30.08.2012, 13:23

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

preglejte vse vrečke s suho hrano, moko, kosmiče, stvari, ki jih že dalj časa niste uporabljali. pri nas so se zaredili v enih starih otroških kosmičih, ki so obtičali nekje zadaj na polici. po tistem so izginili ali se pa samo še sem in tja kak pojavi

clock-img

30.08.2012, 13:34

clock-img

Ayolinca

pencil-img

293

Pri meni ni nobene hrane tam ... :-(

clock-img

30.08.2012, 14:36

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

moj post se je nanašal na medeinega, pri vas pa ne vem, kaj storiti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem