IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
poznam bolje bosansko srpsko okolje, dalmatinskega ne.., ta jug sem mislila... tam se zakleje, če gre kaj narobe. Slovenci itak ne znamo/znajo dobro zaklet
Hm, kletvica je se najnizje na popisu, recimo to je enka od deset ;-) Sem ravno zadnjic, ko sem se vozila po Srbiji, poslusala radio in je bilo govora o kreditih in pogodbah. Spikerica pove da imajo banke v Srbiji v pogodbi za kredit clanek po katerem ti lahko vzamejo nepremicnino ce se nevljudno obnasas do zaposlenih v banki. Ce prides in psujes... Glede na njihovo mentaliteto bi rekla da to kar rabijo, drgac bi bilo vsega ( pa drgac so men Srbi super ljudje, moz dela kar veliko z njimi zadnje case in so zakon, ampak so pac malo drugacni, Balkan pac).
Drugace je pa ta glasnost itak znacilna za vse mediteranske narode, samo Italijane in Spance poglejte... To je nacin zivljenja, to ni nekaj kar se naucis, to je v tebi ali pa ni. In Slovenci tega nimamo, mi smo tihi, vljudni in probleme tiscimo v sebi. In potem nas to ubije....