writing-img

Moram vam povedati!!

clock-img

01.07.2008, 10:47

clock-img

daka

pencil-img

147

Včeraj je moj brat imel prometno nesrečo.Pijan voznik mu je vzel prednost in trčil čelno v avto.Avto je totalkauser posted image user posted image user posted image .Vendar glavno je,da se bratu ni nič zgodilo,user posted image user posted image user posted image user posted image ,čeprav bi bil usoden meter in bi ga zadel v vrata.Večkrat se sprašujem ZAKAJ se pijani vozniki ne zavedajo,da v ta v takem stanju ne moreš za volan???????            Res smo veseli ,da se je vse posreči izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

clock-img

01.07.2008, 11:07

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Hvalabogu, da se je dobro izteklo, za pijane voznike pa nimam besed user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

01.07.2008, 11:53

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ja res je imel srečo in hvala bogu da je vse ok..jaz bi namesto tvojega brata šla do pijanega voznika in ga še zbrcala za povrhu pa tud če bi bili polocaji zraven..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

01.07.2008, 12:35

clock-img

snake

pencil-img

716

joj bogi tvoj brat, jaz bi tega ki ga je čelno zmlatla ko user posted image user posted image

življenje je lepo

clock-img

01.07.2008, 12:37

clock-img

deja27

pencil-img

494

dobro,da bratu ni ničuser posted image user posted image ,tud jaz bi bila včeri lahko pod cesto,ko sem sla iz službe,sta za mano peljala,dva pijana kolega in sta hotela bit frajarja in me prehitita,na kar jima guma spusti,ko je pred mano začel avto vozit sam in tja,me je skor kap zadela.imaš idijote na cesti,nimaš kej.

clock-img

01.07.2008, 14:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

HB, da je z bratom vse ok. Unga pijanega user posted image  pa naj oreng stoži. Take je treba fajn po denarnici udart. Nove kazni so še premajhne očitno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem