writing-img

Morflogija

clock-img

25.02.2008, 18:12

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Zanima me koliko časa traja pri dr. Pušenjaku morfologija? Je zgovoren oz. razlaga "kaj dela in kaj vidi"?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

25.02.2008, 20:02

clock-img

1A

pencil-img

109

tudi mene je mel pušenjak---zelo  lepo ti vse obrazloži, če te pa kar zanima ga pa kar vprašaj, meni je vse povedal, jaz sem bila pr njemu na 3d varianti v 25. tednu in ni mi žal dobila sem filmček na cd-ju čeprav je bilo 70 evrov še sedaj ko ima mala 6.mesecev si ta kratki filmček zavrtim in se spominjam na trebušček in na malo štručko!!!!!

V katerem tednu pa si???          lp pa srečno

clock-img

25.02.2008, 20:29

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Hvala za odgovor.

Sem v 22. tednu in jutri imam pri njemu morfologijo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

25.02.2008, 21:33

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem imela pri njemu NS in je bil zelo nezgovoren. Saj je vse bistveno povedal, pa če sem ga vprašala, je povedal, ampak glede na vse prebrane komentarje tu gor, sem pričakovala več. Mogoče je imel samo slab dan.

Veliko užitkov na morfologiji, to je res en lep UZ user posted image

clock-img

28.02.2008, 15:17

clock-img

lany26

pencil-img

1

Zanima me če je katera šla na morfologijo k dr. Geršakovi? Baje jo opravlja samo samoplačniško v porodnišnici, zato me zanima tudi kakšna je cena? Drugače pa me zanima tudi če je bila katera na morfologiji v porodnišnici pri dr. Tulovi? Sem v dilemi kam it na morfologijo, saj je dr. Geršak moja osebna zdravnica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem