cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Morfologija

clock-img

14.02.2008, 22:21

clock-img

pinkec

pencil-img

88

Pozdrav -

zanima me vaše mnenje. Moja g me je poslala na morfologijo v bolnico (MB), čeprav jo sama dela. Seveda sem jo vprašala, kako to in če je kaj narobe, pa je rekla, da je vse v redu, da se včasih pač tako odloči, da izbrane pošlje v bolnico, kjer imajo boljši uz. user posted image  Zdaj me seveda muči, če mi je slučajno kaj zamolčala, ampak potem si rečem, da bi bilo pa res čudno, če bi mi rekla, da je vse v redu, če ne bi bilo, poleg tega, če bi že sumila, da je kaj, bi me menda takoj poslala na pregled, ali  ne?

lp

clock-img

14.02.2008, 22:47

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Mene je tudi poslala. Pri prvem jo je delala sama. Trajalo je več kot pol ure.
V 2. nosečnosti pa me je skoraj kap, ko je rekla, da moram v bolnico. Ker sem med 6. in 9. tednom krvavela, me je bilo še bolj strah in sem res mislila, da je kaj narobe.
Rekla je, da se njej slabše vidi, da je takšna lega in me je zato napotila tja. Mala je res sedela v maternici in kazala hrbet.

Ampak v P mi je tako na hitro opravil Uz, komentiral lego, da se pač težje vidi, si pogledal srček. Rekel da je vse Ok...
Sem ji ob naslednjem obisku povedala, kako je šlo hitro in je bila še ona začudena. Me je vprašala, kaj si zdaj mislim o njej, ker pri njej traja morfologija precej dlje.
Na izvidu je videla, da so še neki rezultati manjkali in je ona še sama opravila ponovni UZ.

Mislim, da ne rabiš skrbet. Pomoje bi ti povedala, če bi kaj sumila.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

14.02.2008, 22:48

clock-img

Anonimen

Nepravilnost bi tudi ona videla z UZ, tako da ne skrbi. Hvalabogu, da greš na boljši UZ, da bodo bolj podrobno pogledali pikeca.

Srečnouser posted image

clock-img

14.02.2008, 22:55

clock-img

pinkec

pencil-img

88

Hvala, pupe. user posted image  

clock-img

16.02.2008, 14:34

clock-img

Anonimen

Malenkost. Drži se, punca!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2008, 14:49

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mogoče zaradi lege otroka ali posteljice. No mene bi tudi pošteno prestrašilo to, da bi me poslala kam drugam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem