cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Morfologija LJ porodnišnica

clock-img

27.11.2008, 13:45

clock-img

tia12

pencil-img

883

Živjo!
V ponedeljek imam morfologijo pri dr. TUL. Ima mogoče katera kakšne izkušnje z omenjeno zdr.?Je že katera bila pri njej?

Pa zanima me še,če ti tudi morfologijo posnamejo na cd?

Že vnaprej hvala za odgovore.

clock-img

27.11.2008, 14:22

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Jest delam oz. sm delala v porodnišnici (bolniška) in jo poznam. Ona je ena najbolših - vsaj meni - prijazna, vse ti razloži, pove...
Če prineseš cd se lahko tud posname ja ni panike, čeprav se bo lepše videlo v 28t. Sicer pa vprašaj jo pa ti bo povedala - sej ne grize user posted image user posted image .

clock-img

27.11.2008, 15:04

clock-img

sončki

pencil-img

168

res je med boljšimi

Moji Sončki

clock-img

27.11.2008, 16:09

clock-img

tia12

pencil-img

883

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jest delam oz. sm delala v porodnišnici (bolniška) in jo poznam. Ona je ena najbolših - vsaj meni - prijazna, vse ti razloži, pove...
Če prineseš cd se lahko tud posname ja ni panike, čeprav se bo lepše videlo v 28t. Sicer pa vprašaj jo pa ti bo povedala - sej ne grize user posted image user posted image .

A potem se res da to posnet?jupi....user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo dobre volje in da mi bo hotla....

clock-img

27.11.2008, 16:15

clock-img

sabina1345

pencil-img

65

Vse se da posnet, meni so tudi na 3D posnetke preklopili in se super vidi popolnoma vse - prstki na rokah, zehanje, kremženje obrazka...

clock-img

27.11.2008, 16:50

clock-img

april09

pencil-img

796

A da se v LJ P da kaj posnet na cd? Nisem vedela, pa sem imela ze 2x vse UZ tam... Ampak vprasat ni greh :)
Dr. Tul sem imela 2x na NS in mi je user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem