writing-img

Mozart za otroke

clock-img

29.06.2005, 12:40

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Zanima me ali ima katera to knjigo in kako je z njo zadovoljnja, predvsem ali je notri kaj uporabnega ali pa samo prazne čenčarije, ki jih ne moreš realno uporabiti?????

clock-img

29.06.2005, 12:45

clock-img

urši*

pencil-img

1037

mene tud to zanima8)

clock-img

29.06.2005, 14:10

clock-img

lex

pencil-img

6532

Menda gre v knjigi za to kako Motzartova glasba vpliva na psiho, intelektualni razvoj otroka. Kajti, če otroku predvajaš Motzarta se mu razvija desna možganska hemisfera - umetnostna in obenem tudi leva (matematična). V glavnem predvajanje Motzartove muzike je dobro za otroka. Drugače je bil pa članek v eni od prejšnjih revij Moj-ga malčka. (če ga nimaš mi pošlji naslov na privat in ti skopiram in pošljem).

clock-img

30.06.2005, 16:09

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

predvajanje katerekoli glasbe, ki ima zapletene a urejene vzorce, spodbuja razvoj otrokovih možganov. taka je tudi Mozartova glasba.

knjiga je napisana precej strokovno, ima skoraj 300 strani, opisuje kako lahko s pomočjo glasbe spodbujamo otrokov razvoj (umski, gibalni, čustveni) od dojenčka pa vse do osmega leta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem