writing-img

Mozolji po lasišču

clock-img

16.12.2006, 18:12

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Sem vprašala pri novembrkah, pa bi vseeno še posebej pobarala:

Našemu mulčku so se danes pojavili nekakšni mozoljčki po glavici - po celem lasišču jih ima - na gosto!!! Ne vem, kaj bi bilo to, temenca pomojem niso, ker ni nič luskinasto - izgledajo take rdeče lise in bunkice, res kot mozoljčki. Ali je možno, da mu je bilo prevroče? Na sprehodu je imel dve kapici, pa še kapuco od kombinezončka ... Po telesu nima nič izpuščajev.

Zdaj sem namazala z Bepantenom, upam, da sem prav naredila. Ima pa zdaj čisto mastne lase, pa ne vem, ali naj mu jih danes operem, ali jutri, in ali s šamponom ali brez? Ne bi rada, da se mu še pore zamašijo. Kakšen nasvet?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

16.12.2006, 19:19

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Čist možno, da mu je bilo prevroče. Drugače se mu bo pa tako ali tako kožica na lasišču odluščila. Kar brez panike. Lase bi mu pa jaz danes umila, če ima mastne. Da niso zato tudi mazoljčki.

clock-img

16.12.2006, 19:36

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Sem umila in je šlo ogromno kožice stran user posted image ... Nisem opazila , da bi se mu kaj prej luščila - res pa je, da ima tako goste laske, da se ne opazi. Do zdaj sva se kopala 3x, ampak samo z vodo - 1x s kamilicami. Bom videla, če bo jutri kaj spremembe. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

17.12.2006, 11:17

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ja, ja kar brez skrbi. Kožica mu po postopoma šla dol. Jaz ga nisem skoraj nikoli s šamponom po glavi. Samo z vodo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem