writing-img

Mrtvo meso

clock-img

09.10.2008, 22:21

clock-img

gasilec

pencil-img

31

Pozdravljene!

Naš Max je pred 1 mesecu padel in si je ugriznil znotraj usnico.user posted image   Nastala je bunka oz. bela zizika, ki noče izginiti. Ali je to mrtvo meso in ali ga je potrebno odstraniti?

clock-img

10.10.2008, 07:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi imela tako izrastlino na notranji strani sp. ustnice. Sem se enkrat ugriznila, in pol kr ni in ni hotlo zginit. V sr. šoli je pa to tako izraslo, da me je motilo ko sem govorila. Morala sem na manjši op. poseg z lokalno anastezijo. Stvar so mi odstranili (cca 10-12 let nazaj), ampak še sedaj imam brazgotino na notranji strani in če s prstom mal pobožan z zunanje strani, še čutim malo bulico.

Ni bila pa bulica nič boleča, ampak me je čez čas res začela motiti. Se mi zdi, da je skoz po malem rasla.

user posted image user posted image user posted image   Upam, da vam zgine samo od sebe.

clock-img

10.10.2008, 09:14

clock-img

galea

pencil-img

70

Moj zdaj že 6 let star sin se je tudi tako vdaril ravno po ustnico- zelo zelo dolgo je imel takšno bulico. Tudi mi smo mislili, da ne bo nikoli odšlo brez kakšnega posega, saj je imel presekano. Je pa se čez kakšni dve leti to samo porihatolo in pri 6 letih sploh ni več vidno, da bi sploh kaj bilo. Pri malih se takšne stvari rešijo veliko drugače kot bi pričakovali.

clock-img

10.10.2008, 09:16

clock-img

Dr. House

pencil-img

110

Kaj ma zdaj - bulico ali ziziko?

Če je moteča (bulica), se lahko OP odstrani, če ne, se pusti. Odvisno od veličine.

Samo kje je pa zizika?

Nisem ptič, pa vseeno serjem ljudem po glavi.

clock-img

12.10.2008, 22:13

clock-img

gasilec

pencil-img

31

Hvala za upanje, da bo samo izginilo! Bulico ima, ki je bila sprva rdeča zdaj pa je bela in visi kot "zizika" na notranji strani zgornje usnice. Upam, da se bo res samo pozdravilo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem