writing-img

NA VIDEZ PRAZNE DOJKE

clock-img

02.04.2005, 22:25

clock-img

NIN@

pencil-img

397

Ne vem kaj se je to zgodilo. Zdej ko je Bor star 3 mesece se mi pa dojke zdijo prazne...in nič več se me ne utrdijo kot ponavadi??? Kaj bi to naj bilo?? A bom izgubila mleko??? NOrmalno jem in pijem 4 litre tekočine na dan, malega pa dojim na 2 uri

lp
nina

clock-img

03.04.2005, 06:06

clock-img

Miško

pencil-img

189

Pri meni je to pomenilo, da se je končno uravanala proizvodnja glede na povpraševanje. Saj trde dojke, polne mleka pomenijo, da se tvori preveč mleka. Če je otročič dobre volje, potem sploh ni panike. Je pa res hudič s tem dojenjem, nikoli ne veš, koliko mleka je, koliko ga še bo, koliko časa boš še lahko dojil, včasih ga je preveč, včasih premalo. Skratka, cirkus. Pa še brez malega prisesalčka se ne moreš spravit nikamor za več kot urico ali dve. Pa naj mu bo,ko pa pri tem tako zelo uživa,pa še zdravo je.

LP

Miško&Matija

clock-img

03.04.2005, 07:18

clock-img

Anonimen

Ne, še zdaleč ne pomeni, da bi mleka zmanjkalo, pač pa, kot pravi miško, da se je uravnala ponudba in povpraševanje. Brez skrbi, kar lepo se dojita še naprej.

clock-img

03.04.2005, 07:48

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Nič ni narobe, le kot je al bina napisala. Tudi meni se je to zgodilo. Samo ali ni na 2 ure malo pogosto za 3 mesečnega dojenčka?

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

03.04.2005, 09:41

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hoj, moje že neki tednov zgledajo bolj prazne (pa so šle joške:((), sam mleka pa zgleda, da je še vedno dovolj. najbrž bo res šlo za tole ekonomsko načelo ponudba-povpraševanje. jaz tamalo dojim sicer kadar njej zapaše, sam to je večinoma na 4 do 5 ur, proti večeru pa malo bolj pogosto. ponoči pa samo še enkrat. pa še to v miže tko, da včasih sploh ne vem a sem ponoč dojila al ne:zmeden:

clock-img

03.04.2005, 09:59

clock-img

NIN@

pencil-img

397

JA VEM DA JE POGOSTO SAM KAJ PA NAJ ČE "HOČE" PA SAM PO 5 MIN SESA!!!

clock-img

03.04.2005, 10:37

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Moj je star 4 mesece in pol:duda:, pa je na eno uro in pol do dve uri. Vsakič je tudi do 15 minut. Tudi jaz par dni že opažam, da imam dojke bolj mehke:bravo:, mi ne otrdevajo več tako. Pa še bolijo me ne več. :bravo:Verjetno so se že navadile PONUDBA-POVPRAŠEVANJE. Mleka pa imam še vedno dovolj. Glede tega, da 3 mesečen otrok je na dve uri - Jaz sem pediatrinji rekla, da moj včasih je tudi na eno uro, pa je rekla, da je prav, da mu dam, če si tako želi. Pač se rad večkrat cartlja pri mamici.:angel::angel: Dokler tako pogosto pije samo mamino mleko, ni strahu, da bi bil predebel. In res ni full debel, samo zelo velik je, kar raste in raste.:bravo::):duda:
LP

clock-img

03.04.2005, 20:50

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Pri 6m prinčipesi so moje dojke kot od onih črnk iz Burkine Faso - ušesa kokeršpanjela, mleka pa še vedno dovolj, mala lepo napreduje:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem