writing-img

NORICE in nosečnost

clock-img

22.03.2009, 18:56

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Bi mi znale nekaj svetovati oz. malo bolj pomiriti!

Danes sem pri svoji 3 letni hčerki videla neke rdeče pike po trebuhu, vratu in hrbtu, malo ima na nogah. In po slikah sledeč na internetu, je bolj podobno NORICAM, ki pa sploh nima nič vročine. Jutri se greve pokazat zdravnici, ki dela šele popoldne.

Jaz pa sem v začetku 21 tednu nosečnosti in kot otrok sem prebolela norice, ampak se baje lahko ponovno pojavijo, a ne.

Ali morda katera ve povedat, kako je s temi noricami v nosečnosti, ki so že prebolele to otroško bolezen.

Zdaj sem čist paf zaradi tega.

clock-img

22.03.2009, 19:18

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Ne skrbi, če si jih prebolela se nimaš česa bati saj imaš v telesu protitelesa. Vem, saj jih je moj tri letnik imel jaz pa sem bila noseča 20 tednov in sem bila tudi panična. Ne sekiraj se in se posveti svoji hčerki, tuširaj jo čimvečkrat na dan, ne briši jo z brisačo ampak s pleničko.

So what....

clock-img

22.03.2009, 19:19

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

ce si jih prebolela, niso nevarne za plod. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

22.03.2009, 20:00

clock-img

Anonimen

O hvala vam, sam da ne bi bilo kaj narobe.

Zdaj sem pa že malo pomirjena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem