writing-img

NOSEČNOST

clock-img

31.03.2006, 14:15

clock-img

jasnika

pencil-img

887

Prosim če mi lahko katera pove kje naj najdem nosečnost po tednih v SLOVENŠČINI, našla sem v vseh ostalih jezikih vendar je kar nekja besed ki jih ne razumem.

HVALA VAM IN LPuser posted image

clock-img

31.03.2006, 14:59

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Dr. Stanko Pušenjak: Nosečnost od tedna do tedna

Naročiš preko spleta - založba Didakta.

Super stvaruser posted image user posted image Jaz sem prebrala od prve do zadje strani, pa sem jo kupila za kolegico ki jeuser posted image

krepat ma ne molat

clock-img

31.03.2006, 15:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Dr. Stanko Pušenjak: Nosečnost od tedna do tedna

Naročiš preko spleta - založba Didakta.

Super stvaruser posted image user posted image Jaz sem prebrala od prve do zadje strani, pa sem jo kupila za kolegico ki jeuser posted image

to knjigico je meni kupil bodoči ati, moj dragiuser posted image  v knjigarni Mladinska Knjigauser posted image   aja stane pa mislim, da okoli 4.500 situser posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 31.3.2006 15:32:34 >

clock-img

31.03.2006, 21:02

clock-img

jasnika

pencil-img

887

ja hvala vama obema, ampak sem enkrat na netu zasledila vse prav lepo zapisano, ampak se žel več ne spomnim kje.mogoče katera ve kje na netu bi to lahko našla???????????????????????user posted image

clock-img

31.03.2006, 21:35

clock-img

Anonimen

malo pogooglaj pa bo user posted image user posted image

clock-img

01.04.2006, 13:36

clock-img

jasnika

pencil-img

887

user posted image user posted image user posted image  jaz goglam že kar nekaj časa, sem mislila da ve katera mogoče za ta link, VEM DA SEM GA ENKRAT TUKAJ VIDELA IN NE NAJDE,, prosim če se katera spomni da ga objavi, ker je res vse enkratno pisalo

lp

clock-img

01.04.2006, 13:48

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

http://www.splav.info/oploditev_teden_nosecnosti.html  
sam ne vem če je to to,al to iščeš tist k nej bi blo v angleščin? user posted image

clock-img

01.04.2006, 15:34

clock-img

jasnika

pencil-img

887

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  H V A L A. sicer ni to točno tisto, ampak sem zelo hvaležna trudo. Mi je v velikoooo pomoč.
Še enkrat hvala

lp

clock-img

01.04.2006, 18:03

clock-img

Grizo

pencil-img

263

A je katera prebrala tekst na tem linku?! Kakšne bedarije. user posted image  "Ženska ne bo zanosila, če noče. Če je ženska bila posiljena in pravi, da je zanosila, laže" itd.
A smo morda v srednjem veku?!
Čiste kozlarije!!!user posted image

clock-img

02.04.2006, 09:46

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

JASNIKA če te zanima še več linkov jih najdeš na forumu nosečnost/čvekanje v pričakovanju in ti čist zgoraj piše linki o nosečnosti user posted image  tam je še boljš opisan
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem