writing-img

NSVS

clock-img

27.10.2005, 08:58

clock-img

Katja77

pencil-img

28

Še ena stanovanjska: izteka se mi varčevanje na NSVS in me zanima, kakšno bo izplačilo pri varčevanju 1 lota?
Ali kdo kaj ve? user posted image

K.

clock-img

27.10.2005, 09:02

clock-img

hati

pencil-img

603

V pogodbo poglej, tam bi moralo pisati. Pa še to...a si varčevala pet ali deset let?

clock-img

27.10.2005, 09:08

clock-img

Katja77

pencil-img

28

Varčevala sem 5 let. Pa mislim, da mi v pogodbi piše samo obrestna mera in pa koliko dodajo vsako leto. Nisem pa sigurna, ker je nisem imela v rokah že skoraj 5 let. user posted image  

clock-img

27.10.2005, 09:18

clock-img

Anonimen

nč ne piše. js sem clo v banko zanč sprašvala kok bom na konc vn dobla pa so mi odgovorl da tega se pa ne da zračunat ker ne vejo kaka bo ne vem kva un tom al kva..men preteče šele l 2007

clock-img

27.10.2005, 09:43

clock-img

alfonzi

pencil-img

19

user posted image

Svašta. A vam ne znajo zračunat? Pa tako 'fajn' in pregledna je ta NSVS, vsak let vam šenkajo kao eno mesečno premijo...Jojojoj... 

Dnarja je dost, sam napak je razporejen

clock-img

27.10.2005, 10:06

clock-img

sonccnica

pencil-img

30

Če si že proti koncu z varčevanjem (zadnje leto), si najbrž po pošti prejela uporabniško ime in geslo, kjer lahko vidiš koliko boš na koncu imela privarčevanih sredstev (https://www3.temida.si/nsvs/).
V nasprotnem primeru lahko pišeš na stanovanjski sklad, da ti ju pošljejo.

clock-img

27.10.2005, 11:41

clock-img

GATA

pencil-img

550

Tako kot zziva, ti tudi jaz pravim, da lahko pogledaš na internetu kako in kaj.
Dobila si sigurno po pošti, ampak moraš malo bolj pogledati - piše na koncu tisega pisma. Jaz sploh nisem sprva opazila, potem ko sem pa nekaj iskala sem pa šele videla.
Pa sem šla na 10 let (kasneje začela), moj je bil na 5 let (začel 99) pa sva oba istočasno dobila.
Lahko pa pogledam kdaj smo to sploh dobili...

clock-img

27.10.2005, 18:51

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Bi se še jaz uštulila tukaj z enim vprašanjem - kdaj je možno dobiti denar "ven" (brez kredita, samo privarčevano dvignit)? A katera ve?

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

27.10.2005, 19:05

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Saj imaš na internetu svoj račun pa poglej notri.

https://www3.temida.si/nsvs/

clock-img

27.10.2005, 19:56

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Sašaš to mene tudi zanima. Prvim varčevalcem NSVS, torej lani poleti, so denar izplačali čez dober mesec. In če dobro prebereš v pogodbi ne boš nikjer zasledila tega ključnega podatka. Mater, ej! Pravi laiki smo!Po moje bo denar do konca leta ziher.user posted image

clock-img

27.10.2005, 20:18

clock-img

malamala

pencil-img

30

Jaz vem, jaz vem!
Punce, če ste zadnji obrok plačale do 18.10., dobite denar 2.11.user posted image , če pa ne, pa 16.11. Če pa niste bile pridne in ne dobite premije, pa konec novembrauser posted image .
LP!

clock-img

28.10.2005, 08:14

clock-img

Katja77

pencil-img

28

Hvala vsem za informacije.
Saj bi to pogledala, vendar nimam več tistega obvestila z upor. in geslom, ker sem imela pred leti velike težave z NLB, da sem se nazadnje prestavila drugam. Istočasno pa sem imela tam tudi digitalno potrdilo ... v glavnem, večina njihovih obvestil sem ignorirala, ker so se mi zamerili. Vem, moja napaka. Toda, kaj čmo!user posted image user posted image user posted image

Bom pa počakala do izplačila. Še enkrat hvala.

Čao!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem