writing-img

Način uvajanja???

clock-img

22.01.2008, 17:48

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Pozdravljene,
s 5,5 mesečnik sinom uvajava gh. Zanima me, ali naj uvajam najprej en obrok, ali lahko dva hkrati?
Pa še to - zvečer bi mu včasih dala rižolino po steklenički, pa ne najdem pravega cuclja. Iz aventovega z zarezami teče prehitro, cucelj Tommee Tippee št, 3 (največja luknjica) pa je še vseeno premala in ne teče. Tako je pri vseh 3 pomojem, saj so vse luknjice približno enako velike - na vseh cucljih.   Ali obstaja še kateri drug cucelj?
Hvala, lp. a

clock-img

22.01.2008, 17:52

clock-img

PAJO

pencil-img

771

ja lahko pa sama naredis vecjo luknico,sej se da.
mi smo jo tudi.
imamo od chiccota cucle pa smo z vroco iglo naredili vecjo lukjico in dobr tece.

lp,ana

clock-img

22.01.2008, 18:54

clock-img

rose

pencil-img

276

jaz mislim, da je bolje, da najprej en obrok zamenjaš za gh, potem šele naslednjega. tako ali tako pa mu je še vedno glavno mleko.

clock-img

22.01.2008, 20:53

clock-img

katikasu

pencil-img

54

Mi pijemo zvečer rižolino iz Mullerjeve flaške, ima tak plastičen nastavek, kot kak ustnik od klarineta. Moraš pa paziti, da nardiš ravno pravo gostoto, da ne curlja ven ali pa da se ne zamaši.

14.4.2007 ob 1.03 je pokukal na svet
Če hočeš biti lep, otrok moj,
se umivaj
v srebrni, mladi rosi.
se češi
z dišečim, južnim vetrom.
se ves dan smej -
ti moje ljubo sonce.

clock-img

22.01.2008, 20:58

clock-img

januška78

pencil-img

462

Najbolje je, da najprej en obrok zamenjaš za GH, šele nato začneš uvajat drugi obrok. Kar se pa tiče cucljev primernih za rižolino po flaški pa imamo mi flaško od Mam s cucljem za kašice z oznako X, če pa je rižolino zelo redek pa gre tudi po cuclju št.2.

clock-img

22.01.2008, 21:22

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem uvajala najprej en obrok, dopoldne. Rižolino smo vedno dajali po žlici, nikoli po flaški.

clock-img

22.01.2008, 21:48

clock-img

baja*

pencil-img

2454

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Jaz sem uvajala najprej en obrok, dopoldne. Rižolino smo vedno dajali po žlici, nikoli po flaški.

jaz isto

clock-img

24.01.2008, 17:02

clock-img

Mokka1

pencil-img

85

Punce, pa ste z uvajanjem rižolina začele takrat kot z uvajanjem sadja ali prej (ali kasneje)?

clock-img

24.01.2008, 17:53

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Punce, pa ste z uvajanjem rižolina začele takrat kot z uvajanjem sadja ali prej (ali kasneje)?

mi trenutno delamo oboje hkrati - mešamo mal rižolinota k sadju. to pa zato k naša dama ni marala sadja in jo je blo treba nekak prelisičit z nekim mlečnim okusom user posted image

clock-img

25.01.2008, 11:59

clock-img

inja2

pencil-img

600

ojla

mi mamo cucelj od tommee tippee št.2, pa nam rižolino rez problema teče čez njega....
ko ga pripravim ga večkrat dobro premešam, da se stopi pa gre čisto normalno....

clock-img

25.01.2008, 13:50

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

JAz sem začela z "2 obrokoma GH", če lahko to tako imenujem. namreč tisto preizkušanje oz. uvajanje določenih jedi, jaz nisem štela za cel obrok. Itak je to samo eno igranje in preizkušanje. tako smo dopoldne kakšna 2 tedna samo preizkušali, hkrati je pa zvečer dobila za poln obrok rižolino oz. bananino riževo kašico. Nikoli na flaško, temveč takoj po žlički. Ne moreš verjeti kako hitro se naučijo po žlici jesti. Res ne vem, zakaj bi po flaški, če itak uvajaš GH na žlico dopoldan. Ali?

Po kakšnih 2 tednih sem pa tisto dopoldansko preizkušanje hrane potisnila na opoldansko "kosilo", torej cel obrok GH. Tako ima po 1,5 mesecu uvajanja 2 gosta obroka. Kosilo in večerjo. Šli bomo pa počasi še na malico. S tem, da se še vedno ogromno doji. Kadar pač želi. Tudi po večerji, ki je pred kopanjem jo še pred spanjem podojim. Večerjo jaz ne dajem tik pred spanjem, ker sem imela težave pri 1. otroku, kerm mi potem ni mogel zaspati, ker ga je matral poln trebušček.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.01.2008, 19:05

clock-img

Taja339

pencil-img

350

zdravo,

poskusi MAM - cucelj za kašice!
Nam je zlaufalo !!!!!!!!!!!1
Pa vso srečouser posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem