writing-img

Naš najmlajši mora h kirurgu

clock-img

24.11.2011, 22:15

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Skratka, mojemu sinu se je na ritki naredil tur in sva dobila napotnico za kirurgijo, kamor moram jutri zjutraj. Skrajno neprijazna sestra pri dežurnem mi je rekla samo Poliklinika. Ampak bolj ko guglam, manj vem, kam je to treba it/poklicat. a moram klicat prej? mali je star en mesec in ga kar precej boli po moje. Najrajš bi se neumno naredila in kar uletela jutr .. Help?

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

24.11.2011, 22:18

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Takšne odstranitve opravljajo na dnevni kliniki oz. v dnevni ambulanti, kjer naročanja ni, ampak gre po principu "kdor prej pride, prej melje". Poliklinika se odpre ob 7-ih zjutraj, ljudi pa začnejo spuščati noter ob 6:45 - kar pomeni, da bodita takrat tam, če ne želita kampirati v čakalnici do nadaljnjega. Napotnico pokaži na informacijah v pritličju, pri vhodu in točno ti bodo povedali, kam morata iti. Tega sicer ne vem, ampak zna biti, da je za tako majhne otroke ločen oddelek.

clock-img

24.11.2011, 22:19

clock-img

3jesončki

pencil-img

103

pomoje gresta na splošno kirurgijo na polikliniki v pritličju. tja prideš brez naročanja in si navadno operiran še isti dan. predlagam pa, da ne hodiš pred 12. uro, ker je nora gužva.

clock-img

24.11.2011, 22:21

clock-img

enea

pencil-img

2440

po moje pa tako male otročke naprej vzamejo, še posebej če mami doji,.. user posted image
če ne, se pa izgovori na to da moraš potem ko se bo mali zbudil še dojit,..user posted image

clock-img

24.11.2011, 22:22

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

O hvala za hitra odgovora!! Hm, no, baje te s tako majhnim vzamejo naprej, je rekla sestra  .. UPAM.  

clock-img

24.11.2011, 22:23

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Nujne primere vedno in povsod vzamejo preko vrste.

In če enomesečni otrok v dnevni ambulanti Poliklinike ni nujni primer... potem pa tudi ne vem, kdo je.

clock-img

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: enea

po moje pa tako male otročke naprej vzamejo, še posebej če mami doji,.. user posted image
če ne, se pa izgovori na to da moraš potem ko se bo mali zbudil še dojit,..user posted image

Mal si me prehitela user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Če imaš napotnico, potem jutri kar tja, ker take nujne zadeve koj sprejmejo ... za vsak slučaj vzemi kaj za čez noč s seboj (če bosta slučajno tam ostala ... čeprav jaz nisem ... mogoče je pa pri dojenčkih kaj drugače), potem greš v pritličju na informacije, pokažeš napotnice in te bodo točno napotili na pravi oddelek.

clock-img

24.11.2011, 22:34

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Mal si me prehitela user posted image

ja, za celih 59 sek.user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bo,..user posted image

clock-img

25.11.2011, 20:09

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Zagotovo te vzamejo naprej! Vzamejo tudi mamo samo (mislim, če je z mamo kaj narobe), ki doji. Samo ne šparaj jezika.
Pa srečno! (in čestitke user posted image )

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

25.11.2011, 20:27

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

O K_a_t_i hvala. user posted image

Ja, smo zrihtali. Sem prišla ob 8h, vrsta do parkirne hiše, ampak sva bila prva na vrsti. Mi sploh ni bilo treba težit, čist samoumevno je bilo, da greva naprej. Vseh 482901 čakajočih na hodniku me je grdo gledalo, heh.
Je šlo hitro in vsi dohtarji & co. FUL prijazni, res. Jih moram pohvalit. Mali je dobil narkozo in so mu bulico porezali, zdaj sam upam, da se kej ne vname naknadno, ker je tik ob ritki in valda je vsakič vse pokakano. Se trudim prevezovat maksimalno, ampak ne moreš. Jutri mava kontrolo pri dežurnem in v pond. pri naši P.

Skratka, fajn izkušnja, kolikor je v okoliščinah sploh lahko.

clock-img

25.11.2011, 23:13

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Vseh 482901 čakajočih na hodniku me je grdo gledalo, heh.

to mi nikol ne bo jasno - pa koja trda srca, res..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni