writing-img

Na kateri RD

clock-img

14.10.2007, 18:27

clock-img

Anonimen

Živjo vsem,

zanima me samo vaše mnenje. Moj oče praznuje rojstni dan, na isti dan ga praznuje nečak od mojega fanta. Star je 17.let. Z mojim sva skupaj dobro leto dni. Na čigav rd bi po vašem mnenju moral moj fant?

Jaz nisem nič 'jezna' če gre na nečakovega saj vendar nisva poročena. Oče pa ima malo pomislekov.

Kaj pa vi mislite?

Da bi pa malo kombinirali tu in tam, pa žal ne gre. Ker oboji praznujemo ob isti uri oz. je kosilo takrat.

clock-img

14.10.2007, 18:33

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz bi šla na očetovega,fant pa naj gre tam,pa boste vsi zadovoljni,.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

14.10.2007, 18:35

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

IZVIRNO SPOROČILO: total

Se podpišem

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

14.10.2007, 18:36

clock-img

Anonimen

Na nobenega user posted image .

clock-img

14.10.2007, 18:39

clock-img

Anonimen

Če sta vidva skupaj en tedn, potem naj gre na nečakovega, če pa sta skupaj 5 let, pa na očetovega.

clock-img

14.10.2007, 18:49

clock-img

Anonimen

Normalno da na nečakovega.

clock-img

14.10.2007, 19:00

clock-img

Anonimen

Jaz nisem nič 'jezna' če gre na nečakovega saj vendar nisva poročena. Oče pa ima malo pomislekov.

.

Če ti razumeš, ne vem zakaj tvoj oče ne bi mogel. Jaz bi vseeno probala skombinirat nekak pač. Saj lahko pride tudi bolj pozno se pokazat oz. voščit, po kosilu enkrat če boste še na kupu.  Če pa se pač ne da, pa jaz ne vem kje je problem, če ti to razumeš in nisi "jezna", kot praviš sama.

clock-img

14.10.2007, 19:07

clock-img

Anonimen

Naj gre na nečakovega in po kosilu pride k vam na kavouser posted image .

clock-img

14.10.2007, 19:12

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

On na nečakovega, ti pa na očetovega.

clock-img

14.10.2007, 19:13

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Letos je skoraj vseeno, na kateri rojstni dan gre.. Hujše bo, čez leto dve in več user posted image ! Tako da se že letos dogovorite glede tega user posted image ..

ROŽICA

clock-img

14.10.2007, 19:20

clock-img

Anonimen

pri nas pa je tak da moja babi in od mojega mama imata roj dan na isti dan, pa se praznujeta vedno na isti dan in z mojim, imava tak da jaz grem k babici, on pa k mami. in ni bilo nikoli nobenih problemov. skupaj sva pa tri leta.

clock-img

14.10.2007, 19:53

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ti na nečakovega, on pa na očetovega, pa je stvar rešena user posted image

V bistvu je Karin24 dala super idejo.

clock-img

14.10.2007, 20:17

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Najprej bi lahko šel k tvojem očetu...na mirno kosilo, potem pa obadva skup tja, kjer se ga bo žuralo in pilo in bo bolj sproščeno! Vsaj jaz bi naredila tako, in imela bosta oba nekaj od tega.

Lep pozdrav! K

clock-img

14.10.2007, 21:20

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Kaj pa vem ? Letos bi šla na tastovega, drugo leto bi se pa sigurno udeležila nečakovega osemnajstega RD.

Bi pa poskrbela, da nečak še pred tastovim rojstnim dnevom dobi simbolično darilo in izrečene čestitke.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

14.10.2007, 21:27

clock-img

koala

pencil-img

5539

Se strinjam z jazz

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

15.10.2007, 08:00

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Hja, če je prej vsako leto šel na nečakov rojstni dan, potem bo seveda šel tudi letos. In to, da po kosilu pri nečaku pride k vam na kavo, je dobra ideja.
Če pa je nečak fleksibilen, lahko kosite pri vašem očetu, pa gresta oba na kavo k nečaku. Tako bi naredila jaz; res pa je, da sem že nekaj let poročena in se mi zdi prav, da greva na take dogodke ( če je le mogoče ) skupaj.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

15.10.2007, 09:08

clock-img

sneguljčica

pencil-img

251

Jaz bi tudi šla na očetov, po kosilu pa na nečakov rd. Po moje bi nečak moral razumeti, da ima njegov stric zdaj še dolžnost, da se prikupi tašči in tastu, oče bi pa moral razumeti, da ker imaš partnerja, imaš dodatne obveznosti, ki se na žalost kdaj križajo.

clock-img

15.10.2007, 10:04

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pri nas je pa tako, da se vse lepo prilagodi. Sploh februar je naporen mesec. Imamo ene 4 rd je, res ne na isti dan, a blizu. Pa če naju najprej povabi moj bratranec, potem njegovi babici rečeva, da ta dan ne moreva, pa potem ona prestavi rd, oz obratno, če že potrdiva pri babici pač povem bratrancu da ne moreva in spremeni datum ali uro.

Mal bolj smo fleksibilni.

Isto je aprila moja mama in od mojga svakinja imata 2 dni narazen rd. Ja no ko prva povabi, drugi povemo kdaj nas ni in planira tako, da lahko pridemo tudi k nje.

Vse se da če se hoče.

Na od tegale fanta mestu bi pa jaz šla k nečaku na rd. Razen če ima tale oče neko okroglo obletnico, potem bi pač šla k njemu.

clock-img

16.10.2007, 18:58

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

IZVIRNO SPOROČILO: total

Se podpišem

Jaz tutuser posted image  Ko bosta pa poročena, boš pa ti tako uredila, da bo tvoj oče imel poseben termin oz. timinguser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

18.10.2007, 16:03

clock-img

žirafica

pencil-img

229

A se to slavljenci zanalašč zmenijo za isti dan in urouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem