writing-img

Na sejem z dojenčkom

clock-img

06.09.2006, 14:55

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Pozdravljene,

ker smo ravno v fazi nakupovanja garažnih in vhodnih vrat, bi šli na Celjski sejem (doma smo v PO). Jaz bi to vzela kot en izlet do CE, tam bomo pa itak večinoma zunaj. V ponudbo se bo bolj oči poglobil, midve s tamalo bi štante bolj na hitro obdelale.

Kakšno je vaše mnenje - ali naj gremo na "daljšo" pot in med množico ljudiuser posted image user posted image user posted image ? Aja, v soboto bo stara 4 tedne.

Prejšnji teden sem patronažno spraševala, če gremo lahko pri starosti 1m na morje za en dan, pa je rekla, da komot. Zato se mi zdi, da bi lahko šli tudi do Celja na sejem.

Ne vem, ali kompliciram ali ne user posted image .

Lp, GoYa

clock-img

06.09.2006, 15:00

clock-img

ZalaTM

pencil-img

348

Mi bomo tudi sli,...bo ati ogledoval zadeve, mi2 z malim sonckom pa se bova setala okoli,...star pa je 8T.

Po moje, da lahko greste,...ce je vse ostalo z zdravjem ok. Saj bo to kot en izletek - eni gredo res v taki starosti tudi na morje, pa je vse ok.

pa,pa,...M.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

clock-img

06.09.2006, 15:21

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ja zakaj pa ne??

Če se nebo vredu počutla pa lahko itak ogled prej zaključite in se vrnete!!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

06.09.2006, 15:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.09.2006, 15:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.09.2006, 15:39

clock-img

ona

pencil-img

3685

Po moje tudi lahko greste,če je vse ok z otročkom.provajte bit čimveč na zraku in čimmanj v kakšni gužvi ali pri glasni glasbi!
Imam kolegico,ki ima 3 tedne starega dojenčka in živi na obali in hodi z malim na plažo in je user posted image ful zadovoljen in lepo spi ponoči!
Pa lepo se imejte!

clock-img

06.09.2006, 16:03

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Ni panike, ampak ne v soboto! Poskusite raje iti med tednom, npr. v ponedeljek, med vikendom je namreč strašna gužva.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

06.09.2006, 16:41

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Tudi mene mika iti, pa smo v CE, ampak imam pomisleke, predvsem zaradi množice ljudi, tudi z drugih kontinentov - virusi, pa bacili, pa touser posted image  Ne vem, morda sem pa preveč panična...

clock-img

06.09.2006, 23:17

clock-img

cicido

pencil-img

302

Midva z mojim tudi greva, ampak brez otrok, ker se mi zdi vozit jih v to guzvo cist nesmiselno. Sploh ob koncu tedna. Saj se stopit ne mores kulturno, ne da bi se vozek vozil. Na morje pa je druga pesem; ni take guzve, morski zrak, soncek......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem