cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nadležne bolhe:(

clock-img

03.12.2008, 23:33

clock-img

skrita

pencil-img

103

Doma imamo mucka, ki se veliko potepa, tako tudi na vsake toliko domov prinese kakšno bolhico. Seveda je dovolj že ena sama da pošteno ugrize, bože ne daj da je že breja, pa se množi. Ravno pred par minutkami, sem v spalnici, kamor muc nima vstopa našla bolho. Žal je bila stvarca prehitra, tako je nisem uspela pokončat. Bojim se, da bo nadležnica grizla tudi nekaj mesečno  hčerkico. Sama sem ponavadi zaradi ugrizov otečena, včasih celo krvava od praskanja. Kakšna rešitev? Obstaja kakšen sprej za tkanine, tepihe, ki ne škodi nikomur, razem njim?

clock-img

03.12.2008, 23:52

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

A macku pa ne das ampule (npr. frontlina), da ne bi imel bolh???

Obstaja ja sprej za notranje povrsine, ki naj bi unicil bolhe. Za zacetek je dober tudi biokil.

Vec pa preberi tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/Bolhe%25%25_%3A%28%28%28/m_2926398/tm.htm

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 3.12.2008 23:53:36 >

clock-img

04.12.2008, 09:14

clock-img

Anonimen

Mucku daj frontline spray. Ampula mislim, da je pemočna.

clock-img

04.12.2008, 10:06

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

tudi ampulo mu lahko daš, samo naj ti veterinar pove koliko - glede na težo mucka. Drži pa nekaj mesecev, potem mu daš novo... Krasna zadeva!
Smo imeli psa in 2 mački doma, pa nikoli nobene bolhe ali klopa. Res pomaga.

clock-img

04.12.2008, 18:01

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Imamo psa in mačka, vedno dobivata ampule. Ampak letos poleti so se prvič pojavile bolhe. Sem vse prešpricala z Biokilom in je bilo takoj rešeno. 

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

clock-img

04.12.2008, 18:38

clock-img

copka

pencil-img

1117

mi imamo od vedno macke, pa so imele tudi bolhe, klope, ampak v hisi jih pa nikoli nisem opazila, kje sele da bi me kaksna ugriznila. 

Res kupi te ampulce, so fajn. Nas macek nima ne klopov niti bolh (pa bi se bolhe opazile, ker je alergicen nanje in zacne zgubljat dlako)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem