writing-img

Najbrž imamo Peto bolezen...

clock-img

13.06.2005, 23:22

clock-img

polona2

pencil-img

2144

So jo vaši otročki že imeli? Ste jih peljale k zdravniku? Ste jih v tem času vozile na sprehode kot ponavadi? Kakšne spremembe ste opažale na njih v času bolezni? Hvala, lep pozdrav!

clock-img

14.06.2005, 00:11

clock-img

NIN@

pencil-img

397

Ful je bil slabe vole pa jokast, tri dni vročina 38,5 39 in tri dni pikice po telesu. Midva nisva nič vn hodila.

clock-img

14.06.2005, 08:51

clock-img

Anonimen

a peto al šesto? k peta je baje kr huda, šesta pa tko mimogrede :)

lp, lara

clock-img

14.06.2005, 10:05

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Pod Nininimi simptomi smo mi imeli 6. bolezen. Sitna pa je bila za znoret, ponoči vročinski krči, zbujanje vsako uro, preoblačenje zaradi potenja na 3 ure...:grrr:

clock-img

14.06.2005, 10:46

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Nin@a opisuje sesto bolezen, ja.

Sem pa prebrala o peti in zacne se toplimi izbocenimi izpuscaji na lickih (kot da bi dobil klofuto baje igleda), potem se izpuscaj razpase po telesu..navadno pa vrocine sploh ni. Izpiscaj pa zdraviti sploh ni treba, v primeru vrocine visje od 38 pa jo pac zbijas s sirupom ali sveckami.
Je pa peta bolezne ful nevarna za nosecnice oz. lahko prizadene plod.

Misli, da tud polona2 govori o sesti bolezni..upam!:rozica:

clock-img

14.06.2005, 13:47

clock-img

polona2

pencil-img

2144

No, imamo tisto milejšo bolezen, sem mislila, da je šesta bolezen hujša od pete, sedaj pa res nisem več sigurna:zmeden:, brez vročine torej, samo pikice povsod in s sitnobo, pa brez apetita je mala, upam, da čimprej mine...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem