cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najlepše mesto na svetu...

clock-img

03.03.2013, 22:02

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

... je za vas?

clock-img

04.03.2013, 07:07

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Od teh, ki smo jih doživeli, al od vseh, ki smo jih kadarkoli videli na zlikcah?user posted image

clock-img

04.03.2013, 07:32

clock-img

metuljčica87

pencil-img

182

Ker še ravno nisem videla dosti sveta bom rekla kar MARIBOR!! user posted image

clock-img

04.03.2013, 07:52

clock-img

alda

pencil-img

3570

od tistih ki bi jih rada videla je sigurno Marakes in Lisbona.,
najlepše kar sem jih videla Manresa in Budimpešta

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

04.03.2013, 09:41

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Od tujih velemest Budimpešta in Lizbona, od manjših mest Luca v It in Corte na Korziki. Od slovenskih Piran.

clock-img

04.03.2013, 09:49

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Od teh, ki smo jih doživeli, al od vseh, ki smo jih kadarkoli videli na zlikcah?user posted image

Jooj, kar pike dobim, ko vidim, da kdo ne zna s in z pravilno uporabljati user posted image

clock-img

04.03.2013, 09:58

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

user posted image user posted image Lulu men maroge pridejo po celem telesu!!

clock-img

04.03.2013, 10:18

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

user posted image user posted image Lulu men maroge pridejo po celem telesu!!

Meni samo po zadnjici user posted image  Ti imaš posebno mesto pri meni user posted image

clock-img

04.03.2013, 11:56

clock-img

Žabinčica

pencil-img

878

Od mest, ki sem jih do zdaj obiskala mi je najbolj pri srcu Valeta (Malta) z največjim naravnim pristaniščem, pa tudi Bratislava. V obeh sem imela tako domač občutek, da o fenomenalni arhitekturi ne govorim. Bi se z veseljem še tja vrnila... Praga mi je tudi bila med boljšimi.

Za razliko od večine pa me Budimpešta ni preveč navdušila...

clock-img

04.03.2013, 12:24

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Joj, vsako je po svoje leto in te lepote je težko primerjat. No, če moram izbirati in se osredotočim na manjša, ki so mi ljubša:

morsko: La Rochelle
ravninsko: Krakow (no, Praga je super, samo ni ravno med majhnimi)
višinsko: San Cristobal de las casas
gričkasto: Toledo

Od "tavelikih" pa zmaga Pariz

clock-img

04.03.2013, 12:35

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Do zdaj sem še v vsakem mestu našla vsaj en kotiček, ko me je očaral, tak da težko rečem katero mesto mi je najlepše.

Me pa zelo fascinirajo velemesta, stolpnice, parki, predmestja, promet.... pa mesta ob morju tudi...

clock-img

04.03.2013, 12:37

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Do zdaj sem še v vsakem mestu našla vsaj en kotiček, ko me je očaral, tak da težko rečem katero mesto mi je najlepše.

Me pa zelo fascinirajo velemesta, stolpnice, parki, predmestja, promet.... pa mesta ob morju tudi...

Joooj mene pa ravno kontra! čim manjše mesto, kraji, vasice, po možnosti kraji, kjer je komaj stopila človeška noga user posted image

clock-img

04.03.2013, 12:53

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Joooj mene pa ravno kontra! čim manjše mesto, kraji, vasice, po možnosti kraji, kjer je komaj stopila človeška noga user posted image

Čak, to je samo glede mest. Sem pa res mal čudna tu, vsakokrat ko stopim iz hiše in zagledam pred sabo stolpnice sem boljše voljeuser posted image , pa ponoči vse te lučke, ah obožujem lučkeuser posted image . Po drugi strani pa tudi mene fascinirajo kraji kamor je komaj človeška noga stopila, vasice v odaljenih krajih, kje visoko v gorah, daleč v puščavi, bogu iza ledžima

Sam mesta ala praga, budimpešta.... vsa ta mesta sicer imajo eno lepo arhitekturo, ampak so zame turobna, mračna, siva, depresivnauser posted image Prej mi vzamejo energijo, kot dajouser posted image

clock-img

04.03.2013, 13:19

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Čak, to je samo glede mest. Sem pa res mal čudna tu, vsakokrat ko stopim iz hiše in zagledam pred sabo stolpnice sem boljše voljeuser posted image , pa ponoči vse te lučke, ah obožujem lučkeuser posted image . Po drugi strani pa tudi mene fascinirajo kraji kamor je komaj človeška noga stopila, vasice v odaljenih krajih, kje visoko v gorah, daleč v puščavi, bogu iza ledžima

Sam mesta ala praga, budimpešta.... vsa ta mesta sicer imajo eno lepo arhitekturo, ampak so zame turobna, mračna, siva, depresivnauser posted image Prej mi vzamejo energijo, kot dajouser posted image

U bistvu maš prav. Sem jaz zabluzila, ker je vprašanje o mestih in ne o krajih. se pardoniram user posted image

Ravno razmišljam, če je katero mesto, ki bi ga posebej izpostavila. v vsakem je res nekaj lepega, je ful težko izpostavit samo eno. Meni je bil recimo San Sebastian eno izmed lepših mest. to je mesto pri katerem sem rekla UAU. Ali pa Voltera v Italiji.

Velemesta me pa ne rajcajo, čeprav so nekatera tudi zelo lepa!

clock-img

04.03.2013, 13:29

clock-img

petea

pencil-img

5336

Ravno razmišljam, če je katero mesto, ki bi ga posebej izpostavila. v vsakem je res nekaj lepega, je ful težko izpostavit samo eno. Meni je bil recimo San Sebastian eno izmed lepših mest. to je mesto pri katerem sem rekla UAU.

Jaz pa sem mislila, da ga skoraj zagotovo noben na RR ne pozna. user posted image
Tudi meni je namreč ostal v lepem spominu.

clock-img

04.03.2013, 13:55

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Pariz

clock-img

04.03.2013, 13:57

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Jaz pa sem mislila, da ga skoraj zagotovo noben na RR ne pozna. user posted image

Mesto ma res nekaj, nekaj kar je težko opisati z besedami. Da o sami arhitekturi, 'obliki', sploh ne govorim. preprosto čudovito!user posted image

clock-img

04.03.2013, 14:05

clock-img

petea

pencil-img

5336

Mesto ma res nekaj, nekaj kar je težko opisati z besedami. Da o sami arhitekturi, 'obliki', sploh ne govorim. preprosto čudovito!user posted image

Tam sem jedla najbolj sladke pomaranče. In to januarja. Kupljene v lokalnem supermarketu.
Oh, se mi še zdaj sline cedijo, ko se spomnim nanje. user posted image

Mene je najbolj navdušilo, da mesto ni samo lepo, ampak popolnoma brez ovir za vozičkarje. Ne samo pločniki, tudi vsi avtobusi mestnega prometa so dostopni.
In koliko je igral za otroke.
In lepih kotičkov.
In plaža.
In vsi se sprehajajo, tekajo, rekreirajo ...

Zdaj sem pa postala nostalgična ... user posted image

clock-img

04.03.2013, 14:41

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Mene običajno odbijajo trume ljudi... tako, da bi rekla Praga ponoči ima zame prav poseben čar, pa poleg Ljubljane edino večje mesto, kjer sem se takoj počutila kot doma. Če bi lahko odmislila vsa tisti folk, ki se gužva pa Rim. Na splošno pa tudi meme bolj pritegne narava, vasice, nekje bogu za hrbtom...Kar se mest tiče pa sem do zdaj prv v vsakem našla kak lep kotiček kamor bi se z veseljem še kdaj vrnila.

clock-img

04.03.2013, 14:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mesto kot city ali mesto kot "plac"/prostor?

kot zadnje mi je slovenija atm - ker sem pač daleč stran. user posted image

drugače pa kot plac bi rada vidla sejšele, japonsko hrbovje, južno afriko - naravo (brez nasilja in kriminala - sam to po moje ne bo nikol v mojem lajftajmu), provanso in colorado kanjon.

aja, pa kitajsko in indijo - kaj točno je dragulj teh dveh pa rabim predloge user posted image

clock-img

04.03.2013, 15:03

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Joj matejka, čist sem padla v to, kam bi šla user posted image

To jih pa mam na spisku!

1. Aljaska!
2. Kongo, Etiopija!
3. Nepal!

Bohve če se nam kdaj uresničijo želje! Mogoče pa res! user posted image

clock-img

04.03.2013, 15:04

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

aja, pa kitajsko in indijo - kaj točno je dragulj teh dveh pa rabim predloge user posted image

Kitajski zid mogoče user posted image

Indija je pa moderna ratala, se ženske hodijo tja iskat user posted image je pa menda kar velik kulturni šok. Ja, je tud to za doživet, strinjam! user posted image

clock-img

04.03.2013, 15:05

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

uuuu bemti, kako sem lahko Madagaskar pozabila!! user posted image

clock-img

04.03.2013, 15:17

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pariz in London sta mi bila zelo všeč od tavelikih.
Od manjših Baracoa na Cubi in pa grški otoki.
Od krajev en mini kraj blizu Gibraltarja, kjer je noro za potapljat se.
Od "naših" pa Mostar, od prav Slovenskih pa Piran in Ptuj je tak simpatičen, pa seveda Ljubljana.

Budimpešta me pa ni navdušila.

Šla bi pa rada v Afriko (tropski deževni gozd in savano) in na Tajsko, to bi bilo prvo na spisku.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

04.03.2013, 15:37

clock-img

Žabinčica

pencil-img

878

Vidiš meni pa sta ravno Bratislava in Valeta dale ful energije, sem se počutila tam tako domače in sproščeno. Zato sem ju tudi izpostavila. Ker všeč mi je pa bilo marsikje user posted image .

Ja drugače pa, če gledamo širše mi je zanimivo veliko in spisek, kaj bi še želela videti, dolg... od narave do držav, mest in malih otočkov...tako da o tem raje ne bi user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem