writing-img

Nakupovanje v Avstriji

clock-img

04.12.2004, 23:39

clock-img

ditka

pencil-img

59

Slišala sem,da jih veliko hodi nabavljat za svoje štručke v Avstrijo,saj je baje ful več izbire pa še ceneje je vse skupaj.A je to res,in se to res splača?Kam pa hodite nabavljat(v kateri kraj in v katero trgovino???)Že zdaj vsem hvala za vsako pomoč:rozica::rozica:

LP,Ditka:kuza::kuza:

clock-img

05.12.2004, 00:25

clock-img

Saš

pencil-img

61

Nakup v Avstriji se definitivno splača. Kar se pa tiče kraja je pa odvisno od tega s kot si.

clock-img

05.12.2004, 00:32

clock-img

ditka

pencil-img

59

V katerih trgovinah pa nabavljaš,pa v katero mesto ti hodiš?Jaz sem iz Zasavja,pa mi je praktično verjetno isto kar se kilometrov tiče do različnih prehodov.:kuza::kuza:

clock-img

05.12.2004, 08:04

clock-img

Špela

pencil-img

274

Lep pozdravček!
Jaz sem bila ravno v petek v Avstriji-Celovec. Za malčka se najbolj splača kupovati v C&A-ju.(ta je v centru mesta). Malo izven centra sta Kika in Toy´s. Tam sem nabavila igrače,... Ditka če se odločiš za Celovec ti lahko na privat pošljem opis poti do trgovin, tako da res ne bo problem. Nakup se definitivno splača. :)

clock-img

05.12.2004, 08:49

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz kupujem samo prilagojeno mleko in včasih plenice, to se tam splača. hodim pa v bipo. glede oblekic mi je pa cenej, če grem na madžarsko, razen ob kakih razprodajah ipd. ampak takrat je ponavadi gužva in sploh ne dobiš tisto kar hočeš.
LP

clock-img

05.12.2004, 10:39

clock-img

ditka

pencil-img

59

Špela,res sem ti hvaležna za to informacijo,še bolj bom pa,če mi boš res na privat poslala še opis poti.Sem pa skromna,a ne:)-:bravo::)-:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem