cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Napenjanje

clock-img

19.10.2006, 10:19

clock-img

ac

pencil-img

712

Že pred časom sem ugotovila, da se moja 10-mesečnica, ko sem jo dala v voziček v sedeč položaj, na vsake toliko časa začne napenjati - kot bi kakala. Usloči hrbet, stegne nogice, v obraz postane rdeča in se matra. Na začetku se je to zgodilo npr. 1x na sprehodu, sedaj pa je to vedno bolj pogosto in tudi s kakanjem nima veze, saj se npr. pokaka, potem pa greva kam z vozičkom, pa ima spet te napade. Sedaj se tudi vsakič, ko sedi v trip-trap stolčku začne napenjati in to nekaj časa traja, potem pa je naprej. V avtosedežu je isto. Boli je nič ne, saj, ko jo gledam in sprašujem, kaj je, se mi zasmeji, potem pa spet naprej napenja. Ampak zgleda pa res čudno. Ker drugače je prava dobrovoljka in ponavadi je, ko sva šli v trgovino, vsem mahala in jo je vse zanimalo, sedaj mi je pa prav nerodno, ker je danes, ko sva nakupovali, spet vsa rdeča sedela v vozičku in imela te svoje napade. Doma, ko je na tleh (pa tudi sedi), pa tega še nisem zasledila. Kaj bi to lahko bilo? A ji mogoče kakšna hrana ne paše, al je samo kakšna fora, ki bo minila?

clock-img

19.10.2006, 10:38

clock-img

lenika

pencil-img

6143

To počne tudi naš 5 mesečnik, ki se na tak način poskuša vstat, čeprav seveda še ne stoji. Isto je, če sedi v naročju, stegne nogice in se odrine.

clock-img

19.10.2006, 17:56

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Tudi nas 5 mesecnik se zelo rad takole napenja ze od kaksnega cetrtega meseca naprej. Ce mu kaj ni vsec, pa naj bo to v vozicku (ce ne sibajo mimo avtomobili, kolesarji ali pesci), v avtu (ce se ne premika), na tleh, v narocju, skratka povsod... Taksen je zgleda njegov nacin puntanja in izrazanja nezadovoljstva user posted image .

lp

clock-img

19.10.2006, 20:17

clock-img

sonchica

pencil-img

423

tudi moj 5 mesečnik to počne ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem